בקרוב יפורסם מכרז להקמת קאנטרי קלאב מפואר שיהיה ברמה בינלאומית עם היצע גדול של מתקנים, חוגים, ופעילויות. הקאנטרי החדש ייבנה במתחם עירון.
עיריית חדרה מקדמת את הקמתו של קאנטרי קלאב חדש בעיר. הקאנטרי צפוי להיבנות במתחם, ששימש בעבר את בית הספר החקלאי "עירון", ומאז סגירתו עומד שומם. התב"ע במתחם מאפשרת לעירייה בין היתר להקים קאנטרי קלאב, מתקני ספורט ונופש ועוד.
במסגרת התכנית תצא העירייה בקרוב במכרז בשיטת ה-B.O.T (Build-Operate-Transfer), הנהוגה כיום ברשויות מקומיות רבות.
שיטה זו מאפשרת לרשות המקומית לפתח מבני ציבור מבלי לממן את ההשקעה הדרושה מתוך תקציבה, ומבלי להגדיל את עומס המלוות שלה. על-פי ה-B.O.T, הרשות המקומית מקצה קרקע המיועדת למבני ציבור, ליזם המשקיע בפיתוח הפרויקט, מממן את הקמתו, מתפעל אותו לתקופת הפעלה הנקבעת מראש ונהנה מההכנסות. בסוף תקופת ההפעלה מחזיר היזם את הנכס (קרקע ומבנה) לידי הרשות המקומית.
מסיירים בקאנטרי קלאב בפתח תקווה. (צילום: באדיבות עיריית חדרה)
לקראת פרסום המכרז, ועל מנת לגבש את הקריטריונים שיידרשו מהיזמים, יצא מנכ"ל העירייה יעקב זיגדון לבחון מתחמי קאנטרי קלאב מובילים בערים שונות בארץ, בליווי מהנדס העיר אינג' נועם גרייף ומנכ"ל החברה לתיירות "נחלים" עו"ד מתניה כחלון.
השבוע סיירו השלושה בקאנטרי קלאב בפתח תקווה, המתפרש על כ-40 דונם ונחשב לאחד הגדולים בישראל.
לדברי זיגדון, הדגם של קאנטרי קלאב פתח תקווה הרשימם ביותר, וככל הנראה ישמש מודל לדרישות ההקמה של הקאנטרי החדש בחדרה.
"השאיפה היא שהקאנטרי בחדרה יהיה ברמה בינלאומית עם היצע גדול של מתקנים, כולל מגרשי טניס, כדורסל, וכדורגל, בריכות שחייה למבוגרים ופעוטות, מתקני ספא חדישים, חדרי כושר, משטחי דשא, מגוון חוגים לכל גיל", מציין ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן.
הנחייתו של ראש העיר צביקה גנדלמן לקדם את הנושא, באה כמענה לפניותיהם של תושבים אשר לנוכח סגירתו של ספורטן חדרה ביקשו מגנדלמן לפעול להקמת קאנטרי קלאב חדש.
יצוין כי כחלק מבדיקת ההתכנות של הפרויקט נעשה סקר צרכים גדול מאוד בעיר חדרה, שתוצאותיו היו כי הפרויקט הינו כלכלי ובעל היתכנות הצלחה גבוהה הן לעירייה והן לחברה שתזכה במכרז.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.