מעצרו של חן יצחקיאן בן 30 מפרדסיה המואשם בדריסתה ופציעתה של תושבת חדרה בת 38 בחוף חדרה בשבת, הוארך היום בבית המשפט השלום בעיר עד להחלטה אחרת. היום הוגש לבית משפט כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים המשפטיים כנגד יצחקיאן.
לבית משפט השלום בחדרה הוגש כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים המשפטיים כנגד חן יצחקיאן בן 30 מפרדסיה המואשם בדריסתה ופציעתה של תושבת חדרה בת 38 בחוף חדרה.
כתב האישום הוגש ע"י תובע משלוחת תביעות המשטרתית בחדרה בגין נהיגה פוחזת נהיגה בקלות ראש ונהיגה בחוף הים וזאת לאחר שנאספו ראיות המבססות תשתית ראייתית ע"י חוקרי תחנת חדרה וחוקרי ימ"ר חוף.
השופטת טל תדמור זמיר קבעה כי קיימת עילת מעצר בשל מסוכנתו של הנאשם והורתה לשירות המבחן להכין תסקיר בעניינו תוך חודש ומעצרו של יצחקיאן הוארך עד להחלטה אחרת.
יצחקיאן מובא על ידי השוטרים לדיון בבית המשפט. (צילום: שלומי גבאי)
המקרה אירע בשבת אחר הצהריים סמוך לשעה 16:30, כשנמסר למד"א מרחב שרון על אשה כבת 38 ששכבה במרחק של כ-15 מטר מקו המים בחוף הים שנפגעה מג'יפ צפונית לכפר הים. חובשים ופאראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לביה"ח הלל יפה אתה אישה במצב בינוני עם פגיעות ראש בטן וחזה. עד לרגע הגשת כתב האישום המתלוננת עדיין מאושפזת בבית החולים.
מכתב האישום עולה כי הנאשם בילה עם משפחתו בחוף הים וכשרצו לעזוב את המקום נכנס הנאשם עם הג'יפ שלו סמוך לקו המים באזור האסור לנסיעת רכבים. במהלך הנסיעה הוא דרס את המתלוננת ששכבה על מגבת בחוף וגרם לה לפציעות רבות בחלקים שונים בגוף ובהם בראש ובחזה. מתרחצים שהבחינו ברכב הפוגע קראו לעבר הנהג ונופפנו בידיהם לעצור. למקום הוזעקו צוותי הצלה והמשטרה.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.