מנכ"ל העירייה מבצע בדיקות אקראיות של פניות שהגיעו למוקד העירוני, במטרה לבדוק את איכות הטיפול ואת הקשר של נותני השירות עם התושבים.
במסגרת הנחייתו של ראש העיר צביקה גנדלמן לשיפור השירות לתושב, הודיע מנכ"ל העירייה יעקב זיגדון כי יבצע סיורי פתע מקצועיים בעיר. סיורים אלה נועדו לבדוק את איכות הטיפול של מחלקות העירייה בקריאות שהתקבלו במוקד העירוני, ואת שביעות רצון התושבים מאופן הטיפול בפניותיהם.
השבוע יצא המנכ"ל לסיור פתע, ועמו צוות מקצועי של העירייה שכלל את מנהלת פניות הציבור יהודית אסולין, עוזר ראש העיר גיורא שחר, ומנהלי מחלקות רלוונטיים, ובדק בשטח האם פניות התושבים טופלו וכיצד.
לדברי זיגדון, מדי שבוע יבצע בדיקות אקראיות של פניות שהגיעו למוקד העירוני, טופלו על-ידי אגפים שונים בעירייה ונכללות בסטטוס של תום טיפול. בכל יציאה לשטח יתלווה אל המנכ"ל גם מנהל האגף הרלוונטי, וזאת על מנת שאם עדיין יימצאו ליקויים ניתן יהיה לטפל בהם מיידית.
בנוסף שוחח המנכ"ל עם תושבים שפנו למוקד העירוני ובדק את התשובות שקיבלו, לחיוב או לשלילה, וכן האם התשובות היו מנומקות כהלכה.
זיגדון הדגיש כי בסיומו של כל סיור תתקיים ישיבה של הפקת לקחים שנועדה לשפר את השירות ואת הקשר שבין נותני השירות לבין תושבי העיר.
עוד בדק המנכ"ל את יעילותה של האפליקציה שהשיקה עיריית חדרה, ואת נוהלי הטיפול בפניות המגיעות באמצעותה.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".