הסדר טיעון בין המדינה לדמות ידועה מחדרה שנאשם באונס
שלומי גבאי יום שלישי,
9 ביוני 2015, 15:19
לבית המשפט המחוזי בלוד, הוגש אתמול הסדר טיעון וכתב אישום מתוקן בין המדינה לדמות ידועה בחדרה שנאשם באונס. מהסדר הטיעון שאותו נתבקש בית המשפט לאשר עולה עוד עי הנאשם יפצה את המתלוננת בסך 35 אלף ש"ח.
נציג המדינה הגיש לבית השמפט המחוזי בלוד, כתב אישום מתוקן ובו נטען כי המדינה הגיעה להסדר טיעון עם תושב חדרה שנאשם בסעיף אונס. על פי כתב האישום המתוקן, סעיף האונס יבוטל ובמקום זאת הנאשם יודה ויורשע בסעיף ביצוע מעשה מגונה.
מהסדר הטיעון עולה עוד, כי על הנאשם יוטל עונש מוסכם של 19 חודשי מאסר בניכוי ימי המעצר, מאסר על תנאי ופיצוי למתלוננת בסף 35 אלף ש"ח.
בעקבות הסדר הטיעון ולאור הודאת הנאשם בעובדות כתב האישום המתוקן, בית המשפט הרשיע את הנאשם במעשה מגונה בכוח. בשבוע הבא ידון בית המשפט בטיעונים לעונש.
ביהמ"ש הבהיר לצדדים שהוא איננו כבול להסדר הטיעון. (צילום: יח"צ)
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".