גוברת הסערה בחדרה ושיחת היום בעיר נסובה סביב הפרסומים שנחשפו בימים האחרונים בפרשת רונאל פישר לפיהם נרקמה לכאורה "קנוניה" שהביאה להפלתו של ראש העיר לשעבר חיים אביטן על ידי גורמים שונים בעיר. בעירייה אמרו היום: "הפרשה הציתה אש".
בכל מקום ברחבי העיר חדרה, בבניין העירייה, ברחוב, בבתי הקפה, בבתי העסק וסלון הבית השיחה המרכזית היתה סביב הפרסומים האחרונים שנחשפו בפרשת רונאל פישר.
החשד העיקרי על פי הפרסומים הוא שמספר גורמים "תפרו תיק" לראש העיר לשעבר חיים אביטן וגרמו למעצרו. תומכיו של אביטן ציינו במשך תקופה ארוכה שקדמה לחשיפת הפרשה כי מעצרו סמוך לבחירות גרמו לו להפסיד את הבחירות.
כמו כן, מהפרסומים עולה עוד כי המשטרה חושדת שמעורבים בפרשת רונאל פישר קיבלו סכומי כסף גדולים כדי להפיל את אביטן ובמקביל כ"כיסוי מתוחכם" הציע פישר לאביטן את עצמו כעו"ד אשר ייצג אותו וגם ממנו הוא גבה סכומי כסף גדולים.
כתוצאה מהפרסומים, הנושא הפך לשיחת היום בבנין העירייה שהפך למרקחה. גם ברחבי העיר הפכה הפרשה לנושא השיחה המרכזי ורבים ציינו כי הם מצפים כעת להתפתחויות נוספות בחקירה שישפכו אור נוסף על הפרשה כולה.
בעקבות ההתפתחויות וחשיפת הפרשה הגיבו היום בעירייה ואמרו כי "מנסים לייצר ספין תקשורתי. צר לנו על כך שכלי תקשורת נפלו בפח שטמנו להם גורמים אינטרסנטיים ואנו משוכנעים כי משטרת ישראל ופרקליטות המדינה ימצו את הדין עם העבריינים האמיתיים. די אם נציין כי פרקליט מחוז צפון האזרחי, עו"ד איתן לדרר בביקורו בעיר חדרה חצי שנה לאחר הבחירות, הצהיר כי אם בעבר הפרקליטות עבדה מול העירייה, הרי שבעקבות הבחירות וחילופי השלטון הפרקליטות עובדת עם העירייה והחוק והסדר חזרו לעיר ולבניין העירייה".
לעומת זאת, בקרב עובדים בעיריית חדרה הנמנים על תומכיו של אביטן, נשמעו היום קולות רבים שהביעו תקווה שהדברים יתבהרו יותר בהמשך ויתגלו כנכונים. כאשר הדברים יתאמתו הם אומרים: "הצדק יצא לאור" והדבר לדבריהם יגרור אחריו תביעה לערוך בחירות חדשות. "המדורה החלה לבעור". ציינו התומכים.
עיריית חדרה. "פרשת רונאל פישר הציתה אש". (צילום: גד כספי)
כנס הקהילות הראשון Ba" מקום" נערך בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מצילים חיים להנצחת 4 חללי מלחמת "חרבות ברזל"
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מרכז יום שיקומי חדש בנתניה
עיריית נתניה, אגף מבני ציבור בשיתוף קרן נתניה והקרנות, משלימה בנייה של מרכז יום שיקומי חדש על שם מוריס ווייואן וואהל...
פלאשנט לוקאלי | 8.4.2025
מבצע משותף לניקיון המושבה פרדס חנה כרכור יוצא לדרך
...
פלאשנט לוקאלי | 3.4.2025
תמי שלח נפרדת מארגון אלמנות ויתומי צה"ל
עו"ד זהבה גרוס מידן תחליף את שלח לאחר תשע שנות עשייה...
פלאשנט לוקאלי | 31.3.2025
מדברים על זה
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
"לעוף על כנפי הדמיון"
התערוכה "לעוף על כנפי הדמיון" – חוויה אמנותית מעשירה לילדים במרכז העשרה על שם שרה פדרמן...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
קרנות פנסיה ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 10.4.2025
מסלולי טיול קסומים בנגב
...
פלאשנט עסקים | 9.4.2025
תביעות מול המוסד לביטוח לאומי
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.4.2025
פסח קסום בלב הערבה
...
פלאשנט צרכנות | 1.4.2025
ביטוח חיים ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 27.3.2025
פרדסShops – מפרגנים ונהנים
המועצה המקומית פרדס חנה כרכור פותחת את דלתות המסחר המקומי ומשיקה זירת מסחר חדשה לקידום העסקים המקומיים ומגוון הטבות לתושבים...
פלאשנט לוקאלי | 21.3.2025
יפוי כח מתמשך
...
פלאשנט חוק ומשפט | 20.3.2025
סנטר פארקס צרפת - החופשה המשפחתית שלא תוכלו לשכוח
...
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.
סדרת רשת חדשה תעלה עם הזמרת ויוצרת התוכן פרידה עוזיאל שתארח זמרים ויוצרים. הסדרה עולה על ידי מותג האיפור מייבלין ניו יורק, והיא מצולמת תוך כדי נסיעה במונית צהובה, המעוצבת בסגנון המוניות בעיר ניו יורק. בשלב הראשון תעלה סדרה של ארבע פרקים, כשבכל פרק תארח עוזיאל זמר/יוצר מוביל, ביניהם: נועם קליינשטיין, ליהי טולדנו ושחר טבוך. איתם תיצור שיח פתוח ומרענן, שיעסוק בנושאים כמו: זוגיות, אהבות, אכזבות, קריירה, הצלחות, אופנה, איפור ומה שבניהם, לצד קטעי שירה ומוזיקה קצבית. מיני-סדרת הרשת החדשה שצפויה לעלות כבר במהלך חודשי אפריל- מאי, תשודר אחת לשבועיים בזירות הדיגיטל השונות והפרקים המלאים ניתנים לצפייה ביוטיוב.