היום (יום ראשון) יתקיימו אירועי יום ירושלים בחדרה והם יחלו בתהלוכה חגיגית שתצא מרחבת "יד לבנים" ברח' רוטשילד, דרך כיכר המזרקה, רח' הרברט סמואל, עד מגרש מכבי.
המופע מרכזי יופיע השחקן והזמר גולן אזולאי עם הרכב של 3 נגנים בשירים וסיפורים על ירושלים של מטה וירושלים של מעלה. המופע יציג את ירושלים בתקופות שונות של ההיסטוריה דרך מפגש עם דמויות היסטוריות צבעוניות, מרתקות ומצחיקות, וילווה בשירי ירושלים מוכרים בעיבודים מיוחדים. את הערב תנעל הופעתה של הלהקה המקומית "ישיבע".
מחר (יום שני) יתקיים מופע נוסף במסגרת יום ירושלים ובו ישתתפו משה להב אשר יארח את קובי אריאלי כהוקרה למדרשה לנשים בחדרה, החוגגת 13 שנות פעילות.
המופע יתקיים באולם רנה שני, בשעה 20:00.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.