היחידה באגף החקירות והמודיעין בלהב 433 עצרה הבוקר עורכת דין בכירה הידועה בחדרה ובתחום המשפט בישראל בחשד לקשר לפרשת גניבת הקרקעות בצפון.
במסגרת החקירה שמנהלת יחידת להב 433 בפרשת גניבת הקרקעות השיטתית בצפון הארץ על ידי רשת של מעורבים ובהם עורכי דין, עצרה הבוקר היחידה עורכת דין נוספת בחשד למעורבות בפרשה. החקירה נחשפה ביום 27.4.15 עם ביצוע פעילות גלויה במסגרתה, לרבות מעצרים וחיפושים.
בשעות אלה ממש החשודה מובאת לדיון בבקשה להאריך את מעצרה בבימ״ש השלום בראשל״צ.
שמונה מחשודי הפרשה שנעצרו בתחילת פרסום הפרשה על ידי המשטרה עדיין מצויים במעצר ומעורבים נוספים שוחררו בתנאים וחקירתם נמשכת.
כזכור, החקירה החלה במחלק ההונאה של מחוז צפון ובהמשך הועברה ללהב 433 ומנוהלת בשת"פ עם פקיד שומה חקירות חיפה ומשרד מיסוי מקרקעין נצרת ברשות המסים ובליווי פרקליטות מחוז צפון (פלילי ואזרחי).
על פי החשד, חברו מעורבים ובהם עורכי דין יחדיו במטרה להשתלט על אדמות בהיקף נרחב בצפון הארץ וביצעו לאורך תקופה שורת עבירות זיוף, מרמה, סחיטה באיומים והלבנת הון.
שמונה מהחשודים בפרשה שנעצרו מצויים עדיין במעצר. (צילום: רון איתן)
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".