מכבי כישרונות חדרה תצא השבוע למשחק גמר גביע המדינה שיתקיים ביום רביע ותשחק מול אס"א תל אביב. במועדון החדרתי קוראים לאוהדים ולתושבי חדרה להגיע ולעודד. הסעות לאוהדים יצאו בשעה 17.30 ממגרש מכבי חדרה.
קבוצת הנשים המקומית של מכבי כישרונות חדרה תצא השבוע למשחק גמר גביע המדינה שיתקיים ביום רביעי ה 13/05 בשעה 19:40 באצטדיון בלוד שם תפגוש את יריבתה הוותיקה אס"א תל אביב.
עד כה לא הצליחו החדרתיות לנצח שום גמר מול אס"א תל אביב, אך במועדון החדרתי מייחלים ומרגישים שהפעם ניתן יהיה לשבור את הקרח ולהביא את גביע המדינה לחדרה.
כזכור: קבוצת הנשים המצוינת של מכבי כישרונות חדרה העפילה לגמר גביע המדינה בכדורגל נשים וזאת בפעם הרביעית ברציפות לאחר שניצחה בחצי הגמר את מ.כ. רמה"ש 3:0 עם תצוגת כדורגל מצוינת תחת הדרכתו של יוסי סופר הנהדר במשחק שנערך באצטדיון הנהדר ברמלה והיה כולו בשליטה חדרתית מלאה.
מכבי כשרונות חדרה בטופ של הכדורגל נשים בישראל. (צילום: יעקב גלאם)
החדרתית/הולנדית המצוינת לביאה ואן אוורק, כבשה את השער הראשון לזכות כישרונות חדרה כבר בדקה ה-14, ובדקה ה 41 היא השלימה צמד והורידה את החדרתיות למחצית ביתרון של 2:0 מבטיח. וגם את המחצית השניה פתחו החדרתיות בסערה ובדקה ה-52 שירלי אוחנה כבשה את השלישי ברשת של מ.כ. רמת השרון ולמעשה הפכה את הדקות הבאות לגארבג' טיים אחד ארוך כשהמשחק כבר היה גמור והחדרתיות למעשה טיילו למשחק הגמר המסקרן.
ההכנות בחדרה נמצאות בעיצומן ובמועדון קוראים לקהל להתארגן ולהגיע לעודד את הבנות במשחק מול טס"א תל אביב היריבה הוותיקה שניצחה בחצי הגמר את מכבי באר שבע ולחדרתיות של יוסי סופר ויעקב גלאם מצפה משוכה קשה אך בחדרה מרגיים שהפעם היא אפשרית לנוכח צמצום הפערים המקצועיים בין הקבוצות בעונה הנוכחית והחדרתיות רוצות לשבור את הקרח ולהביא את גביע המדינה לחדרה.
כאמור: אס"א תל אביב ומכבי כישרונות חדרה, שתי הקבוצות הטובות בארץ, ייפגשו שוב ביניהן בגמר גביע המדינה ( יום רביעי ה 13/05 בשעה 19:40 באצטדיון בלוד ) בכדורגל נשים ועבור העיר חדרה ולכל כל מי שהספורט בחדרה חשוב זה בהחלט כבוד גדול וההכנות כבר בעיצומן. הסעות לאוהדים הסעות ייצאו בשעה 17.30 ממגרש מכבי חדרה ועל מנת להבטיח מקום בהסעה יש להירשם מראש אצל יעקב גלאם מנהל הקבוצה. בהצלחה.
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!