חדוה יחזקאלי תסייע לטפל בנושא בעיות הבטיחות בדמוקרטי
מירית אזרחי יום ראשון,
3 במאי 2015, 14:35
בעקבות הפרסום בפלאשנט בסוף השבוע שחשף את בעיות הבטיחות שעלולות לסכן את הילדים הלומדים בבית הספר הדמוקרטי בברנדס, נפגשה סגנית ראש העיר חדוה יחזקאלי עם ההורים והבטיחה להם לסייע ולטפל בנושא.
ההורים של תלמידי בית הספר הדמוקרטי בשכונת ברנדס חדרה נפגשו ביום ששי בשעות הבוקר עם סגנית ראש עיריית חדרה, חדוה יחזקאלי. מטרת הפגישה היתה לשתף את יחזקאלי במצב המדאיג ולהמחיש לה מקרוב את סכנת החיים הנשקפת לתלמידים בדרכם ובשובם מבית הספר עקב העדר תשתיות בכבישים.
הורה שהשתתף בפגישה מספר: "חדוה יחזקאלי נפגשה אתנו, וראתה במו עיניה את הסכנה המוחשית לילדים, כיצד הילדים הולכים על הכביש , שהוא למעשה, שביל כורכר, המוביל לבית הספר. המכוניות נוסעות מולם ומאחוריהם, ולילדים אין לאן לברוח, בגלל שאין מדרכות.
בכל רגע עלול להיות אסון, והמחדל הזה נמשך לאורך כל השנים.
חדוה הבטיחה לטפל בנושא. הסברנו לה שגם קודמיה הבטיחו טיפול, ושאנחנו לא מוכנים לשמוע יותר הבטחות, אלא דורשים מעשים בשטח".
ההורים נחושים בעמדתם ואומרים : "בטיחות ילדינו היא מעל הכל. הילדים שלנו חיים בנס, כל יום שעובר בלי שילד נפגע זה נס. אנחנו כל הזמן מפחדים לשמוע שקרה אסון, המצב הזה לא יימשך עוד, לא נוותר".
קהילת בית הספר הדמוקרטי תקיים מפגן מחאה ביום ששי הקרוב בשעה 8.30 בבוקר, ברחוב ההדר בקרבת בית הספר. במפגן ידרשו ההורים מהעירייה להסדיר את תשתיות הכבישים, לשים קץ למצב הקיים ולהסדיר לאלתר את התשתיות התחבורתיות".
חדוה יחזקאלי: "ההורים הזמינו אותי והגעתי לבקשתם. ראיתי, התרשמתי, אני מבינה. ההורים הציגו בפני נתונים לפיהם למעלה מ-800 רכבים עוברים בשעה. הסתכלנו על הכביש שמוביל לבית הזה. הכביש הזה מימי המנדט הבריטי, ראינו סולינג- שזו אבן חלקלקה שנבניתה בימים של הבריטים.
אני הבנתי את גודל הבעיה, אנחנו הנהלה חדשה, יש לנו עבודה בשפע רב, למרות הכל רחוב ההדר, לרבות הכביש המוביל לבית הספר, נמצא בתוכנית העבודה של העירייה לשנת 2015. נעשו תוכניות, זה פרויקט מורכב מאוד, שכבר נמצא בשלב של תכנון הנדסי, וכמובן אחרי שנאשר אותו במועצמת העיר והנהלת העיר הוא יצא ללא דיחוי לביצוע".
אנחנו רואים עין בעין עם התושבים את המצוקה הקיימת ואנחנו עושים באמת הכל. אנחנו בשלב המורכב של התכנון. אני עד סוף השבוע אהיה בקשר עם התושבים ואעדכן אותם. הנושא בטיפול. עובדה שגם ראש העיר מכיר את התוכנית מקרוב, ולא במקרה הנחינו את אגף ההנדסה לטפל בנושא".
חדוה יחזקאלי. "אנחנו רואים עין בעין עם התושבים את המצוקה הקיימת " (צילום: גד כספי)
כנס הקהילות הראשון Ba" מקום" נערך בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מצילים חיים להנצחת 4 חללי מלחמת "חרבות ברזל"
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מרכז יום שיקומי חדש בנתניה
עיריית נתניה, אגף מבני ציבור בשיתוף קרן נתניה והקרנות, משלימה בנייה של מרכז יום שיקומי חדש על שם מוריס ווייואן וואהל...
פלאשנט לוקאלי | 8.4.2025
מבצע משותף לניקיון המושבה פרדס חנה כרכור יוצא לדרך
...
פלאשנט לוקאלי | 3.4.2025
תמי שלח נפרדת מארגון אלמנות ויתומי צה"ל
עו"ד זהבה גרוס מידן תחליף את שלח לאחר תשע שנות עשייה...
פלאשנט לוקאלי | 31.3.2025
מדברים על זה
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
"לעוף על כנפי הדמיון"
התערוכה "לעוף על כנפי הדמיון" – חוויה אמנותית מעשירה לילדים במרכז העשרה על שם שרה פדרמן...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
קרנות פנסיה ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 10.4.2025
מסלולי טיול קסומים בנגב
...
פלאשנט עסקים | 9.4.2025
תביעות מול המוסד לביטוח לאומי
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.4.2025
פסח קסום בלב הערבה
...
פלאשנט צרכנות | 1.4.2025
ביטוח חיים ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 27.3.2025
פרדסShops – מפרגנים ונהנים
המועצה המקומית פרדס חנה כרכור פותחת את דלתות המסחר המקומי ומשיקה זירת מסחר חדשה לקידום העסקים המקומיים ומגוון הטבות לתושבים...
פלאשנט לוקאלי | 21.3.2025
יפוי כח מתמשך
...
פלאשנט חוק ומשפט | 20.3.2025
סנטר פארקס צרפת - החופשה המשפחתית שלא תוכלו לשכוח
...
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.
סדרת רשת חדשה תעלה עם הזמרת ויוצרת התוכן פרידה עוזיאל שתארח זמרים ויוצרים. הסדרה עולה על ידי מותג האיפור מייבלין ניו יורק, והיא מצולמת תוך כדי נסיעה במונית צהובה, המעוצבת בסגנון המוניות בעיר ניו יורק. בשלב הראשון תעלה סדרה של ארבע פרקים, כשבכל פרק תארח עוזיאל זמר/יוצר מוביל, ביניהם: נועם קליינשטיין, ליהי טולדנו ושחר טבוך. איתם תיצור שיח פתוח ומרענן, שיעסוק בנושאים כמו: זוגיות, אהבות, אכזבות, קריירה, הצלחות, אופנה, איפור ומה שבניהם, לצד קטעי שירה ומוזיקה קצבית. מיני-סדרת הרשת החדשה שצפויה לעלות כבר במהלך חודשי אפריל- מאי, תשודר אחת לשבועיים בזירות הדיגיטל השונות והפרקים המלאים ניתנים לצפייה ביוטיוב.