ההורים בישוב אליכין קיימו הפגנת מחאה מאחר ועדיין לא נמצא פתרון מתאים לדבריהם לילדי הגנים שאמורים לסיים את גן החובה ולעלות בשנה הבאה לכיתה א'.
באליכין לא פועל בית ספר חילוני ובשנים האחרונות לומדים הילדים בבית הספר "משגב" הנמצא בקיבוץ גבעת חיים מאוחד הסמוך. בבית הספר "משגב" לומדים כ-800 תלמידים ובשל כך החליטו במועצה להפנות תלמידים חדשים לבית הספר "יובלים" הנמצא בקיבוץ גבעת חיים איחוד הסמוך גם הוא ובתנאי שהם אינם תושבי אליכין.
כתוצאה מכך יצאו הורים להפגנת מחאה נגד הרשויות על שעדיין לא נמצא פתרון הולם. לדבריהם התפרון היחידי שהוצא להם הוא להעביר את ילדיהם לבית ספר בכפר יונה המרוחק מאליכין. ההורים דחו את ההצעה בטענה כי בית הספר נמצא במרחק רב מידי ממקום המגורים שלהם והדבר יוצר קושי רב.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.