מהנדס העיר נועם גרייף אומר, "הפרויקט הוא בהנחיית ראש העיר, צביקה גנדלמן, שזיהה את הצורך במיזם עירוני זה לטובת תושבי חדרה. ראש העיר מוביל את הפרויקט, וימשיך ללוות אותו עד אישורו בוועדה המחוזית, ולאחר מכן יפקח גם על תהליכי הפיתוח והבינוי במתחם".
המתחם הענק ששימש בעבר את בית ספר החקלאי "עירון חדרה" עומד מוזנח ושומם כבר שנים ארוכות. עכשיו מבשרים בעיריית חדרה מתקרב רגע המהפך.
מאות יחידות דיור חדשות ואפשרויות להקמת מתקני ספורט, נופש וקאנטרי קלאב, זה רק חלק מהתוכניות שיעבור המתחם, הממוקם בין שכונת אפריים לשכונת יוספטל. הפרויקט נעשה על פי הנחייתו של ראש עיריית חדרה, צביקה גנדלמן, וקיבל השבוע תאוצה בוועדה המקומית לתכנון ובניה.
מהנדס העיר חדרה נועם גרייף. (צילום: שלומי גבאי)
מהנדס עיריית חדרה, נועם גרייף, אמר: "בועדת המשנה האחרונה לתכנון ובניה של עיריית חדרה אושר מיזם מגורים שיכלול שטחי פנאי וספורט בהיקף של כ-400 יחידות דיור, שיוקמו במבני רבי קומות מדורגים. בעל הקרקע, "הכשרת הישוב", הם היזמים שיבנו את המגורים".
לגרייף יש גם בשורה משמחת לציבור החדרתי ומסביר: "הבשורה שלנו לציבור היא שבמסגרת המיזם יועברו 40 דונם לעיריית חדרה ללא תמורה לטובת פיתוח השטחים החומים- שטחי ציבור. חלק מתכליות התב"ע של 40 הדונם, מאפשרות לעירייה הקמת קאנטרי קלאב, מתקני ספורט ונופש ועוד".
לדברי גרייף, מתחם "עירון" עומד לשנות את פניו "התוכנית אושרו בוועדה המקומית, וכולי תקווה כי עד סוף השנה יואשרו להפקדה בוועדה המחוזית".
גרייף מוסיף כי "הפרויקט הוא בהנחיית ראש העיר, צביקה גנדלמן, שזיהה את הצורך במיזם עירוני זה לטובת תושבי חדרה. ראש העיר מוביל את הפרויקט, וימשיך ללוות אותו עד אישורו בוועדה המחוזית, ולאחר מכן יפקח גם על תהליכי הפיתוח והבינוי במתחם".
כנס הקהילות הראשון Ba" מקום" נערך בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מצילים חיים להנצחת 4 חללי מלחמת "חרבות ברזל"
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מרכז יום שיקומי חדש בנתניה
עיריית נתניה, אגף מבני ציבור בשיתוף קרן נתניה והקרנות, משלימה בנייה של מרכז יום שיקומי חדש על שם מוריס ווייואן וואהל...
פלאשנט לוקאלי | 8.4.2025
מבצע משותף לניקיון המושבה פרדס חנה כרכור יוצא לדרך
...
פלאשנט לוקאלי | 3.4.2025
תמי שלח נפרדת מארגון אלמנות ויתומי צה"ל
עו"ד זהבה גרוס מידן תחליף את שלח לאחר תשע שנות עשייה...
פלאשנט לוקאלי | 31.3.2025
מדברים על זה
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
"לעוף על כנפי הדמיון"
התערוכה "לעוף על כנפי הדמיון" – חוויה אמנותית מעשירה לילדים במרכז העשרה על שם שרה פדרמן...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
קרנות פנסיה ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 10.4.2025
מסלולי טיול קסומים בנגב
...
פלאשנט עסקים | 9.4.2025
תביעות מול המוסד לביטוח לאומי
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.4.2025
פסח קסום בלב הערבה
...
פלאשנט צרכנות | 1.4.2025
ביטוח חיים ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 27.3.2025
פרדסShops – מפרגנים ונהנים
המועצה המקומית פרדס חנה כרכור פותחת את דלתות המסחר המקומי ומשיקה זירת מסחר חדשה לקידום העסקים המקומיים ומגוון הטבות לתושבים...
פלאשנט לוקאלי | 21.3.2025
יפוי כח מתמשך
...
פלאשנט חוק ומשפט | 20.3.2025
סנטר פארקס צרפת - החופשה המשפחתית שלא תוכלו לשכוח
...
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.
סדרת רשת חדשה תעלה עם הזמרת ויוצרת התוכן פרידה עוזיאל שתארח זמרים ויוצרים. הסדרה עולה על ידי מותג האיפור מייבלין ניו יורק, והיא מצולמת תוך כדי נסיעה במונית צהובה, המעוצבת בסגנון המוניות בעיר ניו יורק. בשלב הראשון תעלה סדרה של ארבע פרקים, כשבכל פרק תארח עוזיאל זמר/יוצר מוביל, ביניהם: נועם קליינשטיין, ליהי טולדנו ושחר טבוך. איתם תיצור שיח פתוח ומרענן, שיעסוק בנושאים כמו: זוגיות, אהבות, אכזבות, קריירה, הצלחות, אופנה, איפור ומה שבניהם, לצד קטעי שירה ומוזיקה קצבית. מיני-סדרת הרשת החדשה שצפויה לעלות כבר במהלך חודשי אפריל- מאי, תשודר אחת לשבועיים בזירות הדיגיטל השונות והפרקים המלאים ניתנים לצפייה ביוטיוב.