תושב חדרה, בן 40, נעצר אתמול בחשד ששדד במהלך השבוע 3 סניפי דואר במשך שלושה ימים ברציפות. בעקבות עירנות של העוברים ושבים הצליחו שוטרים ממשטרת זכרון יעקב לעצור בתוך זמן קצר את החשוד.
ביום רביעי השבוע בשעות הבוקר, נכנס אלמוני לסניף הדואר בשכונת נווה חיים בחדרה ודרש מהקופאי את הכסף. הקופאי שהבין כי מדובר בשוד, רוקן את הקופה ומסר לשודד את כל הכסף שהצטבר בסניף עד לאותה השעה. בתוך שניות הספיק השודד להימלט מהמקום עם השלל מבלי שיתפס.
למחרת, כמעט באותה השעה, בוצע שוד נוסף והפעם, בסניף הדואר ברחוב הפרדס בשכונת בית אליעזר. למקום נכנס אלמוני ובדיוק באותה שיטה שדד סכום הנאמד בכמה אלפי שקלים.
גם במקרה זה לא היו נפגעים והשודד הצליח להימלט במהירות והפעם על פי הדיווחים השלל היה רב יותר.
משטרת חדרה בפיקודו של סנ"צ גלעד פרטוק בסיוע כל התחנות באזור החלו בסריקות וחיפושים על מנת לאתרו. יחד עם זאת במשטרה העריכו כי מדובר באותו אדם הפועל על פי אותה שיטה וכתוצאה מכך החליטו לנקוט בכמה פעולות במטרה לעלות על עקבותיו וללכוד את החשוד.
אתמול בשעות הבוקר, הגיח שוב השודד האלמוני ובדיוק על פי אותה שיטה הוא שדד מסניף הדואר בג'סר אזרקא הסמוך לקיסריה סכום הנאמד באלפי שקלים. בדומה למקרי השוד הקודמים הצליח השודד להימלט עם השלל מהמקום במהירות מבלי שיהיו נפגעים.
אלא שהפעם מסתבר, המזל פחות שיחק לידיו והודות לעירנות העוברים ושבים הצליחו שוטרי תחנת זכרון יעקב לאתר את הרכב בו נמלט השודד ובתוך זמן קצר נעצר תושב חדרה בחשד למעורבות בשוד.
בחקירתו במשטרה הודה החשוד במעשה ואף קשר את עצמו למקרה השוד שהיו בשכונת נווה חיים ובית אליעזר בחדרה.
היום הוא יובא לבית משפט השלום בחדרה והמשטרה תבקש להאריך את מעצרו.
הסניף הראשון שנשדד היה בשכונת נווה חיים. (צילום: גד כספי)
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
פלאשנט עסקים | 13.8.2026
צו סגירה למסעדת "אושי אושי" בחדרה
...
פלאשנט לוקאלי | 12.8.2026
איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא
...
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.
פסטיווקאלי ה- 10 בנתניה: רגע לפני שעלה לבמה למופע מרגש - הזמר ישי ריבו יחד עם סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי. ערב מיוחד של מוזיקה ישראלית, אנרגיות טובות וקהל נפלא שהגיע ליהנות ולחגוג עשור לפסטיבל שהפך למסורת אהובה בעיר. נתניה יודעת לחגוג!
ארגון מגדלי הפירות קורא לציבור לרכוש תוצרת ישראלית: עונת קטיף פירות הקיץ נמצאת בשיאה, ובארגון מגדלי הפירות מדווחים על יבול איכותי ומובחר ברוב מיני הפירות, למרות אתגרי המלחמה, היבוא ומחסור במים. לקראת חגי תשרי קורא הארגון לציבור להעדיף פירות וירקות מתוצרת הארץ ולתמוך בחקלאים הישראלים. במקביל, בירכו בארגון, שי גולני יו"ר ענף הפירות במועצת הצמחים הנכנס, אילנה דרור כלכלנית התאחדות חקלאי ישראל, ירון בלחסן מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות בישראל, מוטי צמיר יו"ר מועצת ארגון מגדלי הפירות, מזכ"ל התאחדות חקלאי ישראל אורי דורמן, על נוהל תמיכה חדש בהיקף של 180 מיליון שקלים לשיקום והרחבת משקים חקלאיים ביישובי קו העימות בגבול לבנון.
ילדים רבים הגיעו לקבל חתימות על ספרים שרכשו מסופרי נתניה באירוע התרבות המכובד שהתקיים במתנ"ס אריק איינשטיין פולג. בתמונה: הסופרת שלנו זוהר אביב עם אדל שהגיע לאירוע מרמלה, אדל היא הילדה שנתנה לזוהר השראה לגיבורת הספר החדש בסדרת יד הפלא, בנושא קבלת השונה.