האפליקציה החדשה תכיל שלל שירותים ומידע רב לתושבים והיא תינתן להורדה ולשימוש כבר מראשית מרץ. בשלב ראשון מותאמת האפליקציה למכשירי אנדרואיד, ובעירייה מבטיחים כי בתוך מספר שבועות תהיה זמינה ומותאמת גם למשתמשי "אפל".
האפליקציה פותחה בשיתוף חברת CRMC, העובדת עם העירייה מזה שנים רבות, מכירה את המערכות הממוחשבות ואף מתחזקת עבור העירייה את מערכות המוקד ופניות הציבור.
האפליקציה החדשה מציעה קשת רחבה של שירותים, כולל ביצוע תשלומים (ארנונה, מי חדרה, תשלומי מערכת החינוך, אגרות שילוט, דוחות פיקוח, דוחות חנייה וכדומה) באופן מאובטח, פנייה למוקד העירוני 106 תוך קבלת משוב ועדכון על התקדמות הפנייה, רישום לגני ילדים, ושירותים רבים נוספים. בנוסף מציעה האפליקציה מידע מגוון על העיר, מפות, אירועים המתקיימים בחדרה, הצעות לבילוי, מסלולי טיולים, פרטים על אתרי מורשת והצעות רבות נוספות לפעילות פנאי.
כמו כן תעלה האפליקציה באופן שוטף חדשות עירוניות, מבזקי עדכון שוטפים, מידע על מכרזים, טלפונים ודרכי התקשרות עם בעלי תפקידים בעירייה, קישור לדף הפייסבוק והאינטרנט של העירייה, קישור לגופי סמך של העירייה, ביניהם העמותה לתרבות הפנאי (על"ה), הקרן לפיתוח חדרה, תאגיד מי חדרה, מוזיאון החאן וכדומה. עם הכנת אתר ייעודי לחברה לתיירות, תהיה האפליקציה מסונכרנת גם לאתר זה.
בעת החיבור הראשוני לאפליקציה תהיה לתושבים אפשרות לסמן את תחומי העניין שלהם, על מנת שיוכלו לקבל למכשיריהם הודעות עדכניות בתחומים הרלוונטיים.
לדברי ראש העיר צביקה גנדלמן, העירייה פועלת כל העת לשפר את השירות שהיא מעניקה לתושבי חדרה, והאפליקציה החדשה היא חלק משיפור השירות. "באמצעות השימוש באפליקציה, כמו גם הגלישה באתר האינטרנט של העירייה, יוכלו התושבים ליהנות משירותים רבים בכף ידם, ובנוסף להתעדכן במידע רב ומפורט על פעילות העירייה המתבצעת בשקיפות מלאה".
ראש העיר צביקה גנדלמן, בוחן את האפליקציה החדשה. (צילום: דוברות העירייה)
שלושה מיליון ישראלים בסיכון לפוסט טראומה
בכנס ראשון במסגרת המסלול לאתגרים דחופים של Civix הוצגו מעל 70 יוזמות שכבר פותחו במהלך התהליך, להתמודדות עם אתגר בריאות נפשית....
פלאשנט לוקאלי | 25.5.2025
נתפס תושב טול כרם שאנס אישה בנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.5.2025
מדברים על זה
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 2.7.2025
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 23.6.2025
מזרונים שבאמת ישפרו לכם את איכות החיים
...
פלאשנט עסקים | 19.6.2025
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
פלאשנט עסקים | 21.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סופש רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 18.5.2025
מסך Dual-Frame ראשון מסוגו
דגם U27G4R המציע אפשרות בחירה בין תצוגת UHD ב-HZ 160 לבין FHD ב- HZ320...
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.