עסקה למכירת שני פנטהאוזים צמודים בפרויקט אקווה (AQUA) של החברות "עמרם אברהם" ו"אפי קפיטל" נחתמה לאחרונה. היקף העסקה 5.6 מיליון שקלים. הפנטהאוזים הצמודים ממוקמים במגדל הגבוה ביותר בחדרה, המגיע ל- 25 קומות.
"המשקיעים הולכים נגד המגמה מכיוון שהם מבינים שהפער בין ת"א-נתניה-חדרה חייב להצטמצם", אומר מוטי ויזל, מנכ"ל מכון Vcell למחקר וייעוץ אסטרטגי.
החברות "עמרם אברהם" ו"אפי קפיטל" מדווחות : עסקה למכירת 2 פנטהאוזים צמודים ב-5.640 מיליון שקלים, נחתמה לאחרונה. הפנטהאוזים נמצאים בפרויקט אקווה sea&park, בקומות האחרונות של המגדל הגבוה ביותר בחדרה שגובהו 25 קומות. גודלו של כל פנטהאוז הינו 184 מ"ר+ מרפסת שמש בגודל של 46 מ"ר.
"עסקאות להשקעה מאופיינות לרוב ברכישת דירות קטנות. יחד עם זאת אנחנו רואים לאחרונה מגמה בחדרה בה נסגרות יותר ויותר עסקאות לרכישת פנטהאוזים על ידי משקיעים, שמצפים לעליה משמעותית במחיריהם בהמשך", מסביר מוטי ויזל, מנכ"ל מכון Vcell למחקר וייעוץ אסטרטגי.
ויזל מוסיף: "המשקיעים מבינים, כי ההזדמנויות לרכישת דירות לים הים מצטמצמות. בעוד שבנתניה מחירו של פנטהאוז יכול להגיע ל-20 מיליון שקלים ובתל אביב גם ל-100 מיליון שקלים, הרי שבחדרה המחירים יחסית שפויים וצפויים לעלות. המשקיעים הולכים נגד המגמה מכיוון שהם מבינים שהפער בין תל-אביב, נתניה וחדרה חייב להצטמצם, ומה שחשוב להם זה הפוטנציאל ולא התשואה".
פרויקט "אקווה" מציע קולקציית פנטהאוזים יוקרתית, הזוכה להתעניינות רבה הן מצד משקיעים המבינים את הפוטנציאל, והן מצד רוכשים, המעונינים לשדרג את הדירה בה הם גרים. מדובר ב- 22 פנטהאוזים, בני 5 ו- 6 חדרים, ב-8 מגדלים. ניתן לרכוש בפרויקט פנטהאוז או דופלקס החל מ-2.050 שקלים.
בין הפנטהאוזים המוצעים למכירה: פנטהאוז בן 6 חדרים, בקו ראשון לים, המשתרע על פני 193 מ"ר וכולל מרפסות וקומת גג בשטח כולל של 185 מ"ר וכן בריכה בקומת הגג בשטח של 22 מ"ר, במחיר של 4.75 מיליון שקל.
פנטהאוז נוסף ממוקם בבניין אקווה 4 בקומה 24, והוא כולל 6 חדרים. שטחו משתרע על פני 200 מ"ר עם מרפסת של 60 מ"ר במחיר של 3.5 מיליון שקלים.
הפנטהאוזים הצמודים ממוקמים במגדל הגבוה ביותר בחדרה צילום: איבולב מדיה
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.
2. החורף הגיע לפארק המעיינות והעמק מתעורר לחיים: לרגל פתיחת העונה, הפארק משיק סדרת סיורי חורף מודרכים ברכבי גולף, המציעים שלוש חוויות ייחודיות המשלבות טבע, למידה והנאה משפחתית במרחבים הירוקים והפתוחים של הפארק. הסיורים מיועדים למשפחות עם ילדים, זוגות ומבוגרים, ומאפשרים לגלות את העמק בשיא יופיו החורפי. חפשו סיוריום בפארק המעיינות.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!