בית הספר הגבוה לנדל"ן פותח קורס שיווק ומכירות כללי
מירית אזרחי שבת,
20 בדצמבר 2014, 15:43
בית הספר הגבוה לנדל"ן בחדרה מתרחב ופותח קורס חדש: שיווק ומכירות כללי.
הקורס החדש מתווסף למכלול הקורסים וההכשרות הנערכות במקום.
מנהלת בית הספר, לילך ניישטט, מוסרת כי הלימודים בקורס יימשכו כחצי שנה, והם ייערכו בבית הספר הגבוה לנדל"ן ברחוב הלל יפה 1.
"הלימודים יכשירו את הבוגרים לאליפות במכירות, לא רק בנדל"ן, אלא בכל תחום. הלימודים מיועדים לכל מי שרוצה לעבוד במכירות, ולהצליח", היא אומרת.
בית הספר הגבוה לנדל"ן הינו חלק ממרכז הנדל"ן "שחקים". מרכז "שחקים" מתמחה בשיווק פרויקטים נדל"נים, ביצוע עסקאות נדל"ן, הכשרת סוכנים לעבודה בשטח, שיבוץ תלמידים בוגרי בית הספר לנדל"ן במשרדי תיווך מעפולה ועד נתניה, ותיווך בין משקיעים מחוץ לחדרה לבין עסקאות נדל"ן בתשואה גבוהה. מרכז "שחקים" עובד בשיתוף פעולה עם קבלנים ויזמים מחדרה ומחוצה לה.
במשרד התיווך "שחקים" כ-20 יועצי נדל"ן.
לילך ניישטט, מנהלת בית הספר הגבוה לנדל"ן צילום: שימי מנחם
מנהלת בית הספר, לילך ניישטט, מוסרת כי הלימודים בקורס יימשכו כחצי שנה, והם ייערכו בבית הספר הגבוה לנדל"ן ברחוב הלל יפה 1.
"הלימודים יכשירו את הבוגרים לאליפות במכירות, לא רק בנדל"ן, אלא בכל תחום. הלימודים מיועדים לכל מי שרוצה לעבוד במכירות, ולהצליח", היא אומרת.
בית הספר הגבוה לנדל"ן הינו חלק ממרכז הנדל"ן "שחקים". מרכז "שחקים" מתמחה בשיווק פרויקטים נדל"נים, ביצוע עסקאות נדל"ן, הכשרת סוכנים לעבודה בשטח, שיבוץ תלמידים בוגרי בית הספר לנדל"ן במשרדי תיווך מעפולה ועד נתניה, ותיווך בין משקיעים מחוץ לחדרה לבין עסקאות נדל"ן בתשואה גבוהה. מרכז "שחקים" עובד בשיתוף פעולה עם קבלנים ויזמים מחדרה ומחוצה לה.
במשרד התיווך "שחקים" כ-20 יועצי נדל"ן.
מנכ"לית בית הספר הגבוה לנדל"ן ומרכז "שחקים", לילך נישטט, בת 42, נשואה ואם לשניים, תושבת חדרה, הקימה את בית הספר בשנת 2010.
היא החלה את דרכה בנדל"ן, לאחר שעבדה כשכירה בתחום המכירות בחברה גדולה. לאחר שהחברה פשטה את הרגל, מצאה את עצמה בלי עבודה. חלומה הגדול היה להיות עצמאית, בלי להשקיע הרבה כסף. מכאן החליטה שתחום הנדל"ן יכול להתאים לשאיפותיה: "בנדל"ן יש מינימום השקעה ומקסימום מכירות", היא אומרת.
כשהחלה ללמוד את תחום הנדל"ן הבחינה שהלימודים מתקיימים בערים רחוקות. "לא היו קורסים בחדרה, וכל מי שרצה את ההסמכה הנדרשת לעבודה כיועץ נדל"ן נאלץ לנסוע רחוק", היא משחזרת. "נסעתי ללמוד נדל"ן בתל אביב, ובסיומם עברתי את הבחינה, וקבלתי את ההסמכה המקצועית, כמתבקש".
במהלך הלימודים עלה במוחה הרעיון : לפתוח מכללה ללימודי נדל"ן בחדרה, ולהביא בשורה לאזור. וכך עשתה. אל המכללה הייחודית מגיעים תושבי חדרה והסביבה, וגם ממקומות רחוקים יותר, מעפולה ועד כפר סבא,הרוצים להתמקצע בתחום בנדל"ן.
"בכל רבעון אנחנו פותחים בין שניים לארבע קורסים", מספרת לילך ניישטט. " אנחנו מוציאים את כמות התלמידים הכי גבוהה בארץ. הכיתה האחרונה שלנו מנתה 46 תלמידים".
הלימודים בקורס הנדל"ן במכללה מתמקדים בשני תחומים מרכזיים : האחד- הכנה למבחן לרשם המתווכים. רק הצלחה במבחן ההסמכה מקנה את הרשיון לעסוק במקצוע.
התחום השני - הכשרת יועצי נדל"ן בשטח. משך הלימודים חודשיים וחצי, והם נערכים אחת לשבוע בשעות הערב. במכללה מקפידים על מרצים מומחים במגוון תחומי נדלן. ניישטט עצמה מרצה בתחום השיווק, ומביאה את הניסיון הרב שלה מהשטח.
"יש לנו 95 אחוז הצלחה", היא אומרת. "על כל כיתה יש רק תלמיד או שניים שלא עוברים את הבחינה, בשל קושי בשפה. המעטים שלא עברו את המבחן זכאים לקבל מאתנו שיעורי מרתון בחינם, וניגשים לבחינת ההסמכה הבאה".
מיד לאחר הקורס וקבלת רשיון התיווך הבוגרים יכולים להתחיל לעבוד במקצוע החדש.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.
2. החורף הגיע לפארק המעיינות והעמק מתעורר לחיים: לרגל פתיחת העונה, הפארק משיק סדרת סיורי חורף מודרכים ברכבי גולף, המציעים שלוש חוויות ייחודיות המשלבות טבע, למידה והנאה משפחתית במרחבים הירוקים והפתוחים של הפארק. הסיורים מיועדים למשפחות עם ילדים, זוגות ומבוגרים, ומאפשרים לגלות את העמק בשיא יופיו החורפי. חפשו סיוריום בפארק המעיינות.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!