החברה לנכסי קיסריה זרוע הנדל"ן של קרן רוטשילד מקימה בפארק העסקים קיסריה שני מבני היי טק נוספים בשטח כולל של 12,200 מ"ר
שלושה חודשים בדיוק לאחר הנחת אבן הפינה לבניין אופק 10 שכבר הולך ומוקם בפארק העסקים הצפוני של קיסריה, הונחה בסוף השבוע, בסמוך לו, אבן הפינה למבנה נוסף - אופק 11 – שתי קומות בשטח כולל של כ- 2,000 מ"ר.
המשרדים באופק 11 יושכרו במחיר של כ- 50 ₪ למ"ר מעטפת (מחירי ינואר 2016). בניית הבניין החדש, צפוייה להסתיים ברבעון הראשון של 2017, כאשר בקומת הקרקע שלו יופעל בית קפה נוסף לרווחת עובדי הפארק והאזור.
כאמור, במקביל לתחילת הבנייה באופק 11, מתקדמות עבודות השלד באופק 10 – בניין בן חמש קומות בשטח כולל של 10,200 מ"ר. כ- 1,500 מ"ר מהבניין כבר הושכרו לחברת הביו-טק "ארינטה" שפועלת כיום במבנה אופק 9 בפארק, ומבקשת להרחיב את פעילותה בו.
אופק 11 צילום: הדמיה - קנפו כלימור אדריכלים
פארק העסקים קיסריה, מתפרש של פני שטח של כ-3,500 דונם ופועלות בו כ-180 חברות בתחומי ההיי-טק, הביוטכנולוגיה, המכשור הרפואי, טכנולוגיות המים, תעשייה מסורתית ועוד. הפארק המטופח עומד בסטנדרטים בינלאומיים של תכנון, פיתוח, בנייה ואיכות סביבה, נהנה מנגישות קלה לכל צירי התחבורה המרכזיים של ישראל ומתחנת רכבת הפועלת בשטחו. הפארק, המנוהל על ידי שתי הזרועות הכלכליות של קרן רוטשילד קסריה – החברה לפיתוח קיסריה והחברה לנכסים. סקר פארקי העסקים של מאן נכסים שפורסם באחרונה בעיתונות הכלכלית, קבע כי זהו פארק העסקים שמציע את החבילה המשתלמת ביותר בישראל. ואכן סקר גיאורטוגרפיה מצא, כי 91% מהמנהלים הפועלים בפארק העסקים קיסריה הביעו שביעות רצון רבה מאוד משירותי הפארק ואף ממליצים לעמיתיהם להעתיק אליו את עסקיהם.
במקביל לבניית מרכזי עסקיים וייצור, מקימה החברה גם מרכזים לוגיסטיים משוכללים וגמישים לפי דרישת הלקוחות. באחרונה פורסם כי חברת סאמיט רכשה מבנה משרדים ותעשייה בפארק ב-70 מיליון ש"ח.
עמותת זמן גליל מערבי חוגגת את פסטיבל "יוליארט": זו השנה השמינית בה חודש יולי הופך להיות מזוהה עם האומנות בגליל המערבי. שבת גלריות בסימן ''מלאכת הזמן - יצירה בין עבר לעתיד'', שבה ניתן לבקר ב-10 גלריות שונות – ללא תשלום! קונצרטיול "אקלקטיקו עכו": טיול וקונצרט בכנסיה בעיר שמחוץ לחומות, תערוכת "גאות ושפל" של האומנית הבינלאומית ורדה יתום בעכו העתיקה – הכניסה חופשית! שיח אמנית והדגמה "הומור, זיכרון, חמר" עם הקדרית והפסלת לוסי בשן-בראון, סדנת "סימני זמן" ליצירת שעוני קיר עם אפקט חלודה אומנותי, ערב ספרות ויין עם הסופר גיא פורת ביקב פלך, סדנאות והופעות לכל המשפחה ועוד המון אירועים חווייתיים. פסטיבל יוליארט – במהלך כל חודש יולי ברחבי הגליל המערבי. לפרטים מלאים על כל האירועים, באתר עמותת זמן גליל מערבי. תהנו!
יריד הספרים העצמאי חוזר לסופ"ש בסינמטק תל אביב: לאחר שנקטע בעקבות המצב הביטחוני, יריד הספרים העצמאי ישוב להתקיים בסוף השבוע: 4-5 ביולי בסינמטק תל אביב בחסות עיריית תל אביב יפו. שעות היריד ביום שישי בין 10:00 ל-17:00 ובשבת בין 10:00 ל-21:00. היריד יתקיים במבנה הסינמטק הממוזג, עם עשרות דוכנים של הוצאות עצמאיות, כתבי עת וספרים נדירים. לצד דוכני הספרים, יתקיימו אירועים חד פעמיים המפגישים ספרות, קולנוע, פילוסופיה ויצירה לכל המשפחה כמו שיחות, הקרנות, הרצאות וסדנאות שיחגגו את המילה הכתובה מכל כיוון. תהנו!
תערוכת יחיד: "רסיסי רגעים" - לאמנית נירית גלעד עובדיה. התערוכה אותה יצרה גלעד עובדיה, ברגישות מופלאה, עוסקת בלכידת הזמן ברמותיו המזוקקות ביותר. בציור היפר-ריאליסטי, כל פרט - ולו הזעיר ביותר - מקבל משמעות, וכל משיכת עיפרון או מכחול הופכת לשבריר מציאות. כך, הרגעים המונצחים כאן אינם רק זיכרונות, אלא פירוק מדוקדק של הזמן עצמו, עד לרסיסים קטנטנים של אור, מרקם ותנועה. גלעד עובדיה, תושבת קריית חיים, מציגה בתערוכה ציורים היפר-ריאליסטיים שתופסים את הרגעים הקטנים של החיים, עד רמת רסיס של אור או תנועה. לצד יצירות שלמות, אפשר למצוא גם קטעים נבחרים מתוך ציורים גדולים שמוכיחים שגם חלק קטן יכול להכיל סיפור שלם. התערוכה תוצג עד
ה- 15.7.2025 | אוצרת : מיכל סדן | הכניסה חופשית.
חגיגה אמיתית וכיף גדול בפארק המים שפיים: לאירוע פתיחת הקיץ שנערך לתושבי נתניה ביוזמת אגף שכונות, הגיעו אלפי נתנייתים שנהנו מיום שכולו כיף. סגן ראש העיר ים מאיר קרן נצפה חוגג יחד עם התושבים המרוצים שמחכים לאירוע הבא. אהבנו! קיץ שמח!