החברה לפיתוח קיסריה אירחה מנהלי איכות הסביבה מהחברות הפועלות בפארק העסקים והתעשייה קיסריה ומחוצה לו לכנס שעסק באיכות והגנת הסביבה וחיסכון באנרגיה. זהו יום העיון הרביעי בנושאי איכות הסביבה שעורכת החברה בפארק העסקים, כאשר גם הפעם במסגרת קידום הקשר בין האקדמיה אל העסקים והחברות הפועלות בשטח הפארק חלק מההרצאות הועברו ע"י נציגי החוג לניהול משאבי טבע של אוניברסיטת חיפה.
הכנס התקיים במשרדי חברת אלספק הנדסה בע"מ העוסקת בעצמה ובאמצעות חברות בנות בפיתוח, ייצור, הרכבה, שיווק ומכירה (לרבות יצוא) של מערכות מתקדמות לשיפור איכות החשמל. אורחי הכנס שמעו על מחויבות סביבתית-חברתית של ארגונים, התייעלות אנרגטית, קידום הטמעת אנרגיות מתחדשות בייצור החשמל ועוד מפי מומחים כמו פרופ' אופירה איילון, ראש החוג לניהול משאבי טבע וסביבה באוניברסיטת חיפה, טל גולדרט וצבי באום דוקטורנטים בחוג ויורם הררי מנכ"ל אלספק.
תומר עוז מנהל משק המים, הביוב ואיכות הסביבה בחברה לפיתוח קיסריה ציין:"פארק העסקים והתעשייה קיסריה הינו מהגדולים ומהמובילים בארץ ובו כ-200 חברות ומפעלים מהמתקדמים בתחומם". והוסיף כי :"הניהול הסביבתי בפארק מתבסס במשך כל שנות קיומו על הסברה ועל יצירת קשרי עבודה עם החברות הפועלות בתחומיו מתוך אמונה כי ניהול סביבתי נכון מוביל לתוצאות טובות יותר גם לחברות עצמן וגם לסביבה בכלל".
בנוסף, שמעו משתתפי הכנס על תוכניות התייעלות בתחומים שונים שמקדמת בימים אלו החברה לפיתוח קיסריה, וביניהן: מעבר לתאורת LED חסכונית ומבוקרת מחשב בכבישי הפארק, התקנת מערכת קריאה מרחוק של מוני המים, הקמת מערכת בקרה חדשנית למכוני המים והביוב, הקמת מערך ביטחון ורשת מצלמות אבטחה ועוד. בנוסף בוחנת החברה לפיתוח קיסריה אפשרויות ניהול חכמות נוספות להטמעה בכדי לייעל את מתן השירותים לתושבי הפארק.
פארק התעשייה קיסריה למען עתיד ירוק. צילום: נועם חן
🚨 בעוד יומיים זה קורה 🚨 נועה קירל מגיעה לנתניה, ואתם באמת לא רוצים להישאר בחוץ. 🔥 זה הולך להיות אחד הערבים הכי גדולים של הקיץ, האנרגיות והאווירה שכולם ידברו עליה.
⏳ *הכרטיסים האחרונים ב-25 שח מחכים לכם.*
אל תגידו אחר כך "חבל שלא קנינו".
🎟️ לרכישת כרטיסים:
https://tickchak.co.il/109237
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.