השף ומנהל המטבח הנכנס של המרכז הרפואי הלל יפה, גרשון קיגל, זכה במקום הראשון בתחרות של "אורלי וגיא" בהגשת המנות הטעימות ביותר המוגשות בבתי חולים בארץ.
ביום א' 6.9.15 התקיימה תחרות בתכנית הבוקר של "אורלי וגיא" עם שלושה שפים של שלושה בתי חולים בארץ. בית החולים סורוקה, בית החולים איכילוב והמרכז הרפואי הלל יפה שבחדרה. הנחיית התחרות הייתה להכין שתי מנות אוטנטיות מתוך תפריט בית החולים. השף גרשון קיגל מ"הלל יפה" הכין מנת שישי ערב, עוף צלוי ברוטב טריאקי ושומשום לצד מנת בורגול מאודה וירקות קלויים, אנטי פסטי ומנת צהריים חזה הודו ממולא לצד פירה תפו"א ובטטה ושעועית ירוקה וצהובה מוקפצת.
המתחרה מאיכילוב הכין מנת טופו וסויה ובסורוקה הכין המתחרה גם כן עוף צלוי וסלמון עם ירקות מוקפצים. שופטי התחרות, "אורלי וגיא" והשף ניר צ'וק בחרו פה אחד במנות השף של המרכז הרפואי הלל יפה שזכה כשף עם רמת ההגשה האסטטית ביותר וכמובן המנות הטעימות ביותר. השף גרשון קיגל עובד במרכז הרפואי הלל יפה משנת 1996 ובחודש יולי האחרון התמנה למנהל המטבח. המטבח מונה 65 עובדים ואנשי צוות ומוציא כ 1500 מנות ביום.