בצל המלחמה ותפילה לשובם של החטופים מציינת עיריית נתניה את יום העצמאות למדינתנו האהובה. חגיגות העצמאות יתקיימו השנה בעיר ב-3 במות: כיכר העצמאות, פארק אגם החורף וספורטק יהלום-מזרח נתניה.
בגני הילדים ולילדי כיתות א' יחולקו צמידי זיהוי במוסדות החינוך. על גבי הצמידים מקום ייעודי לרשום מספר טלפון למקרה שהילד/ה אבד/ה באירועי יום העצמאות.
הבמות המרכזיות, מתאימות לכל המשפחה, הסגנונות והטעמים – הציבור מוזמן.
כיכר העצמאות:
- יובל המבולבל – מופע אהוב לילדים
- הפרויקט של רביבו – עם חגיגה ישראלית מרקידה
- להקת הייפ קרו
- כוחות מקומיים
פארק אגם החורף:
- נתי הגעתי הופעתי – כוכבת הילדים האהובה
- אודיה – מהכוכבות הבולטות של השנה
- סקאזי – מסיבה אל תוך הלילה
- עדן חסון – מהמובילים בזמר הים תיכוני
-מאור גמליאל
- כוחות מקומיים
ספורטק יהלום – מזרח נתניה:
- מופעים של כוחות מקומיים
- יובל המבולבל
- קווין רובין – אייקון הנוער
שאטלים יצאו מהצד המזרחי של אצטדיון מרים החל מהשעה 19.30 ועד השעה 22.30 (שערים 20-25) לבמת פארק אגם החורף .
שאטלים מפארק אגם החורף לאצטדיון מרים החל משעה 23.00 ועד השעה 01.30.
ראש העיר, מרים פיירברג-איכר: "נתניה חוגגת את יום העצמאות של מדינת ישראל בצל מלחמה קשה וארוכה, לצד תפילה לשובם של כל החטופים ולהצלחת חיילי צה"ל וכוחות הבטחון, אנו צריכים להודות ולהוקיר מדי יום על מדינת ישראל, הבית שלנו, כי אין לנו ארץ אחרת. אני מזמינה את תושבי העיר לבמות ביום העצמאות הקרוב עם מיטב האמנים, זו העת להתאחד - כוחנו באחדותנו. חג עצמאות שמח נתניה!".
|