הרוג בן 25 בתאונת דרכים קשה דרומית לחדרה |
![]() |
שלומי גבאי יום שישי, 8 במאי 2015, 06:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
צעיר בן 25 מחדרה, נהרג הלילה בתאונה קשה שאירעה דרומית לחדרה סמוך לכפר ויתקין לכיוון צפון ובה היו מעורבים מונית ורכב פרטי. כתוצאה מהתאונה המשיך הרכב הפרטי והתנגש בעמוד. פאראמדיק מד"א אייל גוטמן סיפר: "כשהגענו למקום ראינו את שני הרכבים המעורבים בתאונה וצעיר עם פגיעת ראש קשה". |
![]() |
כתוצאה מהמכה שספג הרכב הפרטי הוא המשיך והתנגש בעמוד. (צילום: באדיבות מד"א) |
נסיונות ההחיאה שביצעו אנשי מד"א בצעיר שנפגע לא הצליחו ולא נותר לקבוע את מותר של הצעיר כבן 25 שנהרג הלילה בתאונה קשה שאירעה דרומית לחדרה סמוך לכפר ויתקין לכיוון צפון ובה היו מעורבים מונית ורכב פרטי. מחקירה ראשונית עולה כי כתוצאה מהמכה שספג הרכב הפרטי הוא המשיך והתנגש בעמוד.
|
פאראמדיק מד"א אייל גוטמן סיפר: "כשהגענו למקום ראינו את שני הרכבים המעורבים בתאונה עם פגיעות והרכב הפרטי התנגש בעמוד. בכיסא הנהג ישב צעיר עם פגיעת ראש מחוסר הכרה ללא נשימה וללא דופק. הענקנו לו טיפול רפואי וניסינו לבצע בו פעולות החייאה, אך בשל מצבו הקריטי נאלצנו בתוך זמן קצר לקבוע את מותו. נהג המונית, גבר כבן 50, התהלך במקום וסבל מחבלה קלה בגפיים לאחר בדיקה הוא החליט להתפנות לבית חולים עצמאית".
|
![]() |
המכה שספגה המונית המעורבת בתאונה. (צילום: באדיבות מד"א) |
כתוצאה מהתאונה נחסם כביש 4 לכיוון צפון למשך כשעה וחצי כדי לסייע לנפגעים ולאפשר פתיחת הכביש לתנועה סדירה. בוחני התנועה חוקרים את נסיבות התאונה.
|

|
|
|
|
כתבות נוספות שיכולות לענין אותך |
|
עוד בחדשות |
|
מדברים גם על זה | ![]() |
|