פלאשנט ספורט - מכבי עירוני חדרה פותחת עונה בליגת הכדורעף
יום שישי, 25 בספטמבר 2026
חדשות   ספורט   בריאות   חינוך   תרבות   עסקים   רכילות
מכבי עירוני חדרה פותחת עונה בליגת הכדורעף
פלאשנט ספורט
יום שישי, 25 בספטמבר 2026, 08:47
מכבי עירוני חדרה בכדורעף נשים תפתח את העונה בעוד שבועיים. לאחר הגעה לגמר הפלייאוף בשנה שעברה גם העונה מקווים במועדון להגיע לשלבים המאוחרים גם בליגה וגם בגביע במטרה ברורה גם לנסות ולזכור בתואר. במשחק הראשון של העונה תארח חדרה את הפועל מטה אשר.

המאמנת, אניה גרמן, תמשיך לעמוד על הקווים ובמסגרת השינויים בסגל הקבוצה לקראת העונה הקרובה שבפתח, חיזקה עצמה מכבי חדרה במספר שחקניות ישראליות וזרות.

בפרוייקט מיוחד לפתיחת העונה פגשנו את שלוש השחקניות הזרות של מכבי חדרה לשיחת היכרות לקראת העונה הקרובה:

גבריאלה דה סילבה מברזיל (שיחקה באשדוד ובחיפה) משחקת בעמדת המצליבה.

אינגריד פליקס מברזיל (שיחקה ב- מ.ס.עילבון) בעמדת הקבלנית.

אמה קניפוליבה שחקנית נבחרת צ"כיה המגיעה לראשונה לישראל תתפוס את עמדת חוסמת האמצע.

שאלנו את פליקס, גבי ואמה איך נוצר הקשר עם חדרה.

גבי: "שיחקתי לפני מספר עונות בישראל בקבוצות הצמרת של חיפה ואשדוד כשחדרה הייתה הרחק מאחור. לאחרונה שמעתי על התקדמותה של הקבוצה, על זכייתה בסגנות האליפות בעונה הקודמת   וכשפנו אלי בהצעה להצטרף נעניתי לאתגר והתייצבתי".

אינגריד: "בניגוד לגבי יצא לי לשחק נגד חדרה "האחרת" בשנתיים בהן שיחקתי בישראל. חדרה היתה כבר קבוצת צמרת איכותית וכשפנו אלי השנה מחדרה לקחתי את ההזדמנות בשתי הידיים".

אמה: "שלא כחברותי גבי ואינגריד, עד לפני חודש לא הכרתי כלל את הקבוצה ומעולם גם לא ביקרתי בישראל. אחרי מספר עונות מחוץ לצ'כיה החלטתי לנסות את האתגר שנקרא חדרה".

כל השלוש תמימות דעים כי הקבוצה יכולה להתמודד השנה על שני התארים החשובים: אליפות וגביע. "מבחינתנו המילה אליפות לגיטימית מאוד השנה ונעשה הכל על מנת להגשים מטרה זו של הקבוצה שהיא כמובן מטרת כל השחקניות".

-מה מצאתן בקבוצה מחדרה?

"הגענו למועדון מפתיע בהתנהלותו: מאמנת עם שלושה עוזרים, חדר כושר משוכלל, שרותי רפואה טובים, ציוד איכותי ומתקן משובח ברמה בינ"ל. מועדון הכושר הולמס פלייס בו אנו מתאמנות הוא מתקן באיכות וברמה בינ"ל. סביב כל אלו הנהלה שמשדרת שקט ורוגע מה שמאפשר לנו להתרכז רק באימונים".

-מה דעתכן על העיר חדרה?

"האמת שטרם "חרשנו" את העיר מלבד המסלול היומי מהדירה לאנרבוקס ולהולמס פלייס. מרכזי קניות והקניונים בהם הספקנו להיות לא מביישים ערים בחו"ל והכי הכי הוא חוף הים המדהים".

 

שלושת שחקניות הרכש  (צילום: באדיבות המועדון)
  כתוב למערכת
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
הפסד בכורה לגבעת אולגה בליגה
   
גבעת אולגה הודחה מהגביע
   
ניצחון ענק לנוער של חדרה
   
מכבי נתניה פותחת עוד עונה בליגת העל
   
מדליית ארד לרז הרשקו
   
בדרך לאליפות העולם באקרובטיקה
כתבות ארכיון
 
 האימייל האדום
בואו לבקר בדף
הפייסבוק של פלאשנט
יוצאים לטייל בטבע ובגנים הלאומיים    יוצאים לטייל בטבע ובגנים הלאומיים
   "פסטיבל דבש וחלוצים"
קבלו את    קבלו את "אקימרקט"
מחבקים את ניצולי השואה והקשישים מאזור הצפון    מחבקים את ניצולי השואה והקשישים מאזור הצפון
תיירות ונופש
פסח קסום בלב הערבה פסח קסום בלב הערבה
...
תיירות ונופש

יריד אומנים חגיגי בחול המועד סוכות יריד אומנים חגיגי בחול המועד סוכות
המרכז הקהילתי דורה מרשת המרכזים הקה...
תיירות ונופש

נתניה מציגה: פסטיבל אומנות וטכנולוגיה נתניה מציגה: פסטיבל אומנות וטכנולוגיה
סוכות של אמנות, טכנולוגיה וחדשנות –...
תיירות ונופש

גם בחדרה הביס מגיע עד לבית גם בחדרה הביס מגיע עד לבית
רשת תן ביס מתרחבת ותושבי חדרה מרווי...
תיירות ונופש

אפשר ליהנות גם בלי גלוטן אפשר ליהנות גם בלי גלוטן
גלוטן? לא עוד! יום המודעות הבינלאומ...
תיירות ונופש


© כל הזכויות שמורות לפלאשנט            אודות האתר | כתבו לנו | תנאי שימוש | פרסמו אצלנו |