עוד תביעה הגשה כנגד העירייה הפעם על ידי חברה לסימון כבישים
בעיריית חדרה ממשיכים להתעלל בספקים השונים, ולא לשלם להם בגין עבודות שביצעו. כך היה עם חברת הניקיון "שלג לבן" שתבעה את העירייה על סך 5 מיליון שקלים וזכתה. חברת רג"א שתבעה 3.5 מיליון שקלים וזכתה, חברת אלוריה שהיתה אמורה להפיק את ליגת כדורגל החופים בחדרה וזכתה ב-180,000 שקלים מבלי להפיק את האירוע.
כעת תובעת את העירייה, חברת אלקיים סימון כבישים בע"מ, שזכתה במכרז לביצוע צביעת כבישים ומדרכות, ביצעה את העבודות ולטענת עו"ד חיים קרבר, העירייה מסרבת לשלם לחברה סכום של כ-134,206 לא כולל שכר טרחת עורך דין.
מהנספחים שצורפו לכתב התביעה עולה כי מאז חודש אוגוסט 2023, החברה פונה לעירייה דרישת תשלום. תחילה הפנייה הופנתה ליועצת המשפטית עו"ד שרון שרוני, זו העבירה את התובעים לגזברית העירייה, נעמי שוחט. התובעים פנו לשוחט, אולם הגזברים התחמקה גם היא מלהשיב, והעבירה את התובעים לאגף שפ"ע.
לטענת התובעים, עד יום הגשת התביעה, לא התקבלה שום התייחסות מצד אנשי העירייה לכל הפניות. יודגש, כי עבור עבודות אחרות שביצעה החברה בחדרה, הכספים שולמו לה בזמן.
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!