PLANET זכרון יעקב משיקה החל מה-7.24 את הפעילות של הקיץ: כרטיסי הגירוד של PLANET. המשחק נושא הפרסים חוזר במהדורת קיץ ובטוויסט מיוחד - כרטיסי הגירוד יוענקו לכלל הלקוחות שירכשו במזנוני הרשת ממגוון התפריטים השונים וכן לרוכשי הכרטיסים להקרנות ה-VIP. וגם השנה - כל כרטיס זוכה בפרס. המשחק יימשך עד ל-30.7 ברשת פלאנט ורב חן. בין הפרסים שניתן לזכות בהם: מנוי לשישה כרטיסים מתנה, כרטיס VIP מתנה, כרטיס 1+1, פופקורן, שתייה במתנה ועוד. איך זה יעבוד? בקלות: כל לקוח הרוכש תפריט במזנון יקבל כרטיס גירוד. את הכרטיס עצמו מגרדים ומגלים מה הפרס בו זכית. את הפרסים ניתן לממש החל מה-8 ועד ה-1.10. ההשתתפות מגיל 18 ומעלה בלבד ובכפוף לתקנון. המשחק יושק לצד סרטי הקיץ החדשים ובהם: "גנוב על החיים 4", "דדפול ו-וולברין", "אי הפאפינים: חברים חדשים", "מרוסקים – גולסטאר הסרט", "מטוסי על – הסרט", "בורדרלנדס" ועוד.
הפתיחה החגיגית של שיראל קוסמטיקס בנתניה: שיראל סעידיאן, הנכדה הבכורה והאהובה, פתחה מקום חדש ומרגש. סבא עופר סעידיאן היקר, יקיר העיר נתניה ובעליהם המוכר של אולמי “ארמונות כינור דוד” בעיר, כיבד את המעמד המיוחד בקביעת מזוזה, תוך איחולי הצלחה ושפע לנכדתו האהובה.
טל מור - תערוכת יחיד: "שכרון צבעים": התערוכה היא הזמנה לעולם של צבעים, חלומות, ונופים שנצפים מזוויות חדשות ומפתיעות. טל מור, צלם אמנותי, מביא את חוויותיו האישיות, מסעותיו בעולם, ותפיסת עולמו לתוך יצירות שמקרינות שמחה, חופש ואופטימיות. העבודות של טל, על הקו שבין אמנות לנוסטלגיה, הן רגע של אסקפיזם. הן שולחות את הצופה לעולם של אושר ותשוקה לחיים, מזכירות את היכולת להתבונן ולמצוא יופי בעצמנו ובעולם שסביבנו. אוצרת: שולמית נוס | שעות ביקור בתערוכה: תאריך פתיחה: 24/01/25 עד הנעילה 24/03/25 | קמפוס דיסקונט, רח' דיסקונט 1, מתחם ה-1000, ראשון לציון. תהנו!
אביי סלמה הגיע לברך את הזוג שפתח מותג חדש בנתניה: מלי מותג - בוטיק הסנדוויץ' של קובי ומלי אבוטבול, בשמואל הנציב, פתח את שעריו ביום ראשון האחרון בטקס פתיחה שלא היה מבייש את ההשבעה של הנשיא טראמפ. סלמה מאחל: "בברכת פרנסה בשפע ובנחת!".
סיורים בעקבות שלטי הרחוב
המוזאון לתולדות נתניה מזמין את הציבור לסדרת סיורים להכרת העיר בעקבות שלטי הרחוב, שלטים שיש מאחוריהם סיפורים נעלמים.
שלטי הרחוב מדגימים למעשה את תולדות העיר והמדינה. הם מנציחים אישים מן הארץ ומהעולם שהייתה להם תרומה להקמת המדינה ולבניינה ובתוך כך משרטטים את משק כנפי ההיסטוריה.הסיור יוצא ב - 24.1.25 ויתמקד באתרים שמדרום לרחוב פתח תקווה.
טלפון להתקשרויות:
098308851 או 0527265382