עו"ד אביעד סיני, פעיל חברתי, חבר מועצת פרדס חנה כרכור וראש איגוד חברי מועצה בישראל, השיק את משרדו החדש המתמחה בתחום המשפט האזרחי ובעיקר בנושאי מקרקעין, תכנון ובניה ומשפט מסחרי מקדם עסקאות מורכבות בכל הארץ, באירוע רב משתתפים במתחם תבורי בפרדס חנה כרכור
הגיעו לברך מכל קצווי הארץ: ח"כ אמיר פרץ, יו"ר העבודה שברך את אביעד להצלחת המשרד, הגר פרי יגור, ראש מועצת פרדס חנה כרכור, אפרים מעודה, סגן ראש המועצה, ערן חרמוני מזכ"ל העבודה, איש העסקים אבי שקד, איש הטלוויזיה והרדיו, אבי כאכון, דני גולדברג מהנדס העיר יוקנעם, עו"ד בועז תבור ממשרד עורכי דין פישר בכר חן, ד"ר תומר ממאן, רופא הפועל באר שבע ועוד.
מימין אבי כאכון עוד אביעד סיני והגר פרי יגור צילום: שלי גנדל
אביעד החל את דרכו במשרד עורכי הדין המוביל "אהרונסון שר אבולאפיה" ומשם עבר לתפקיד מנהל מחלקת הנכסים בעיריית חדרה, ולפני כ7 שנים המשיך לדרך עצמאית. כיום אביעד הוא עו"ד מבוקש ומעבר לפעילות מוניציפאלית הוא עוסק בפעילות חברתית למען הורדת יוקר המחייה בישראל, ולמען קידום מעמדם של חברי המועצות ברשויות המקומיות בארץ.
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.