שיכון ובינוי משיקה מבצעים עם תנאי מימון במגוון מסלולים
הדר צאלים יום ראשון,
11 במרץ 2018, 12:05
חברת שיכון ובינוי נדל"ן משיקה בימים אלה מבצע עם תנאי מימון במגוון מסלולים שמעניקים שקט לרוכשים במספר פרויקטים בחדרה והסביבה
שיכון ובינוי נדל"ן מעניקה סל הטבות ותנאי מימון ייחודיים לקהל רוכשי הדירות במגוון פרויקטים בפריסה ארצית. המבצע מאפשר אחרי שהלקוח רוכש ומשלם 20% הון עצמי לקבל משכנתא של עד 500 אלף שקלים, בריבית קבועה מפוחתת של 3.5% ל 25 שנה לא צמודה . כמו כן, את תשלומי המשכנתא ניתן יהיה להתחיל לשלם 24רק בעוד חודשים . יתרת התשלומים על חשבון הרכישה ישולמו לחברה חודשיים לפני מועד המסירה המתוכנן וגם זה ללא הצמדה למדד תשומות הבנייה או ריבית.
דורית סדן סמנכ"לית שיווק שיכון ובינוי נדל"ן: "ברור לנו שרכישת דירה היא לרוב ההוצאה המשמעותית ביותר שתהיה בפני כל מי שרוכש דירה . אנו מבינים שמלבד השאיפה לדירה חדשה, קיים גם השיקול והרצון לשקט נפשי בלי הפתעות בדרך , דירה בראש שקט עונה בדיוק על השילוב בין השניים. המחיר שאתה סוגר היום זה המחיר הסופי (למעט תשלום מס החל על הרוכש כמובן) ללא הצמדה למדד , אתה מקבל בנוסף משכנתא בריבית מועדפת לא צמודה גם היא, ואתה מתחיל לשלם רק עוד שנתיים בחלק מהמקרים זה אחרי קבלת מפתח.
חלומות פארק חדרה צילום: יח"צ
הפרויקטים המוצעים במבצע דירה בראש שקט:
חלומות פארק חדרה
מגוון רחב של דירות הכולל דירות 4-5 חדרים, מיני פנטהאוזים ופנטהאוזים בבניינים על הפארק . הפרויקט ממוקם במיקום אסטרטגי המאפשר להגיע תוך פחות מ-5 דקות נסיעה לכביש 4, ותוך כ-6 דקות לתחנת הרכבת. חיבור השכונה לכביש 9, המוביל ישירות לכביש 6 ולכביש 4 ייקח אתכם לכל מקום בארץ בנוחות מרבית.
חלומות פרדס חנה
דירות אחורנות 4-5 חדרים בבנינים של 14 קומות . פרויקט "חלומות פרדס חנה-כרכור" נמצא 3 דקות נסיעה ממרכז המושבה, 3 דקות נסיעה מתחנת הרכבת קיסריה-פרדס חנה ומהיציאה לכביש החוף. 6 דקות מכביש 6 ו-45 דקות נסיעה מתל אביב.
חלומות חריש
מגוון דירות גן במגוון גדלים ,דירות 4-5 חדרים עם מרפסות מרווחות ופנטהאוזים רחבי ידיים ב-11 בנייני בוטיק בני 7-9 קומות, סה"כ 252 יחידות דיור. בכל בניין לובי מעוצב, חניה ומחסן לכל דירה. החיבור המהיר יחסית לכביש 6 יאפשר כניסה ויציאה נוחות מהעיר לבעלי רכבים פרטיים. כמו כן, תחנת הרכבת המתוכננת לקום בסמוך לכניסה לעיר, תאפשר גישה נוחה מאוד מהעיר ואליה גם באמצעות תחבורה ציבורית.
קבוצת לוריאל ישראל ועמותת ״יוזמות עתיד״ פותחות לימודי הכשרה ליזמיות בעלות עסקים קטנים בישראל, המיועדת לנשים בעלות עסקים קטנים בתחום הביוטי מהפריפריה הגיאוגרפית והחברתית, ומציעה הכשרה בניהול, שיווק ודיגיטל לצד ליווי ומנטורינג מקצועי, לחיזוק העסק והעצמאות הכלכלית. ניתן להגיש מועמדות עד 25 באוקטובר 2026. הנוכחים; אלי שגיב מנכ"ל לוריאל ישראל, נטשה אורותונוב - בוגרת התוכנית וצופית גורדון, מנכ״לית עמותת "יוזמות עתיד".
אמילי קופר ממשיכה לבסס את מעמדה כאחת הדמויות המסקרנות שיצאו מעולם הריאליטי בישראל. אחרי שהפכה לאחת הדמויות המדוברות בבית ״האח הגדול״, קופר ממשיכה להתפתח בכמה חזיתות במקביל לטלוויזיה, אופנה ומוזיקה. בשבוע שעבר כיכבה בפרק הראשון של ״דה וויס״, שסומנה כהבטחת העונה החדשה ע"י השופטים בפאנל, כשהגיעה לאודישן בו הצטרפה לנבחרת של נועה קירל. מייד לאחר האודישן המדובר הצטלמה לקמפיין אלדו. אמילי על הסט: "היה לי קשה מאוד לקרוא אחרי התוכנית את הטוקבקים, אבל בחרתי להתמקד באלו שפרגנו וחילקו אהבת חינם".
תערוכת היחיד של האמנית ענת בן עזרא, "עפה", מוצגת בימים אלה במתחם שדרות אלרוב ממילא בירושלים, באוצרותה של מיכל סדן. התערוכה, תינעל ב-15.11.26, מציגה פסלים מרשימים המעוגנים במסורת הפיסול הריאליסטי ומשלבים עוצמה, רגישות, תנועה והבעה. בן עזרא מפיחה חיים בחומר הדומם ויוצרת דמויות שלכל אחת מהן סיפור משלה, תוך חיבור בין המציאות היומיומית לעולמות של חלום, פנטזיה, רוחניות ודמיון. עבודותיה נעות על קו התפר שבין ריאליזם לפנטזיה ומתאפיינות בריבוי פרטים ומשמעויות ובשפה פיגורטיבית נשית ואישית. התערוכה מוצגת בשדרות אלרוב ממילא, רחוב יצחק קריב 6, ירושלים. לפרטים נוספים חפשו באתר של האמנית ענת בן עזרא.
האמן הרי לנגבהיים פותח את תערוכת היחיד "והיה הסיפור לצבע", המחברת בין ספרות, סיפורי התנ"ך ואמנות חזותית. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, נפתחה בשבוע שעבר בגלריה Global Art, רחוב מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב, ותינעל ב-7.11.26. לנגבהיים, אמן, מדען ומנהל בכיר בתעשיית הביוטכנולוגיה, הופך באמצעות קו וצבע את סיפורי ש"י עגנון לעולם חזותי עשיר. לאחר מחקר מעמיק וביקור בנופים שבהם מתרחשים הסיפורים, הוא מרכז על גיליון אחד עלילות הנפרשות לעיתים על פני עשרות עמודים. העבודות מזמינות את הצופים למסע בין ירושלים העתיקה, מזרח אירופה ועולמות הדמיון. בהצלחה!