ביום שישי הקרוב תונח אבן הפינה לפארק המרכזי בשכונת הפארק, שישתרע על פני כ-70 דונם ויקרא "אקו פארק" כדי לשקף את המאפיינים האקולוגים שבו.
בתוך הפארק יוקם אגם אקולוגי על שטח של כ-5 דונם עם צמחייה וסוגי דגים אשר תפקידם, מעבר לנוי, הינו לסנן את המים במקום משאבות חיצוניות.
ברחבי הפארק יוקמו הצללות (פרגולות) דקורטיביות עם פינות ישיבה למנוחה, וכן שבילים להליכה וריצה.
הפארק יואר באמצעות תאורת לד יעילה וחסכונית, ובנוסף תוקם רחבה ייחודית עם מבנה תצפית המשקיף על הפארק ובתחתיתו מקומות ישיבה "מוטמעים" בתוך המדשאה ליצירת מיני-אמפי שיוכל לשמש להופעות קטנות וכדומה.
בשטח הפארק יוקמו 3 מתחמי משחקים עם חלוקת מתקנים לגילאים שונים. כפי שהבטיח ראש העיר צביקה גנדלמן יהיו מתחמי המשחקים נגישים לאוכלוסיות בעלות צרכים מיוחדים, וזאת בעקבות פגישות שקיים עם תושבים ועם הורים לילדים בעלי צרכים מיוחדים אשר הצביעו על המחסור במקומות נגישים שבהם יוכלו ילדיהם ליהנות.
סמוך למתחמי המשחקים שיתפרשו על שטח של כ-3 דונם, עתיד להיבנות גם מבנה מסעדה המשקיף על האגם.
שכונת הפארק נבנית כשכונה ירוקה, אשר המאפיין אותה הינו פארק במרכזה ושטחים ירוקים רבים.
אבן הפינה תונח בטקס במעמד ראש העיר צביקה גנדלמן, מ"מ וסגני ראש העיר, חברי מועצת העיר, גופי סמך של העירייה, יזמים וקבלנים, וכן תושבי השכונה.
באי הטקס ייהנו מהופעתם של הזמר החדרתי ניב דמירל (The Voice) ושל להקת המחול הייצוגית "צבעי מחול".
קבוצת לוריאל ישראל ועמותת ״יוזמות עתיד״ פותחות לימודי הכשרה ליזמיות בעלות עסקים קטנים בישראל, המיועדת לנשים בעלות עסקים קטנים בתחום הביוטי מהפריפריה הגיאוגרפית והחברתית, ומציעה הכשרה בניהול, שיווק ודיגיטל לצד ליווי ומנטורינג מקצועי, לחיזוק העסק והעצמאות הכלכלית. ניתן להגיש מועמדות עד 25 באוקטובר 2026. הנוכחים; אלי שגיב מנכ"ל לוריאל ישראל, נטשה אורותונוב - בוגרת התוכנית וצופית גורדון, מנכ״לית עמותת "יוזמות עתיד".
אמילי קופר ממשיכה לבסס את מעמדה כאחת הדמויות המסקרנות שיצאו מעולם הריאליטי בישראל. אחרי שהפכה לאחת הדמויות המדוברות בבית ״האח הגדול״, קופר ממשיכה להתפתח בכמה חזיתות במקביל לטלוויזיה, אופנה ומוזיקה. בשבוע שעבר כיכבה בפרק הראשון של ״דה וויס״, שסומנה כהבטחת העונה החדשה ע"י השופטים בפאנל, כשהגיעה לאודישן בו הצטרפה לנבחרת של נועה קירל. מייד לאחר האודישן המדובר הצטלמה לקמפיין אלדו. אמילי על הסט: "היה לי קשה מאוד לקרוא אחרי התוכנית את הטוקבקים, אבל בחרתי להתמקד באלו שפרגנו וחילקו אהבת חינם".
תערוכת היחיד של האמנית ענת בן עזרא, "עפה", מוצגת בימים אלה במתחם שדרות אלרוב ממילא בירושלים, באוצרותה של מיכל סדן. התערוכה, תינעל ב-15.11.26, מציגה פסלים מרשימים המעוגנים במסורת הפיסול הריאליסטי ומשלבים עוצמה, רגישות, תנועה והבעה. בן עזרא מפיחה חיים בחומר הדומם ויוצרת דמויות שלכל אחת מהן סיפור משלה, תוך חיבור בין המציאות היומיומית לעולמות של חלום, פנטזיה, רוחניות ודמיון. עבודותיה נעות על קו התפר שבין ריאליזם לפנטזיה ומתאפיינות בריבוי פרטים ומשמעויות ובשפה פיגורטיבית נשית ואישית. התערוכה מוצגת בשדרות אלרוב ממילא, רחוב יצחק קריב 6, ירושלים. לפרטים נוספים חפשו באתר של האמנית ענת בן עזרא.
האמן הרי לנגבהיים פותח את תערוכת היחיד "והיה הסיפור לצבע", המחברת בין ספרות, סיפורי התנ"ך ואמנות חזותית. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, נפתחה בשבוע שעבר בגלריה Global Art, רחוב מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב, ותינעל ב-7.11.26. לנגבהיים, אמן, מדען ומנהל בכיר בתעשיית הביוטכנולוגיה, הופך באמצעות קו וצבע את סיפורי ש"י עגנון לעולם חזותי עשיר. לאחר מחקר מעמיק וביקור בנופים שבהם מתרחשים הסיפורים, הוא מרכז על גיליון אחד עלילות הנפרשות לעיתים על פני עשרות עמודים. העבודות מזמינות את הצופים למסע בין ירושלים העתיקה, מזרח אירופה ועולמות הדמיון. בהצלחה!