חברת אפי קפיטל קיבלה היתר לשני הבניינים האחרונים בפרויקט OPARK שבשכונת נווה אור באור עקיבא. כמו בשלב א' של הפרויקט – גם שלב ב' ילווה על ידי בנק הפועלים. בניית הפרויקט, שיכלול 400 דירות שיתפרסו על פני 10 בניינים בני 7-12 קומות, נמצאת בעיצומה
בימים אלו יוצאת החברה במבצע מימון בפרויקט, במסגרתו ישלמו הרוכשים 20% במעמד חתימת החוזה ואת היתרה באכלוס.
מחיר דירות 4 חדרים החל מ-1.35 מיליון שקל. מחיר דירות 5 חדרים החל מ-1.39 מיליון שקל
לדברי רועי אוליניק, סמנכ"ל שיווק ומכירות בחברת אפי קפיטל "הקמת הפרויקט מתקדמת בקצב משביע רצון, והתקדמות המכירות מצביעה על כך שיש בשוק צורך אמיתי לדיור במחירים סבירים. תמהיל הרוכשים בפרויקט מגוון וכולל לצד זוגות צעירים גם משפרי דיור וגם משקיעים"
פרויקט OPARK בשכונת נווה אור באור עקיבא יקום על שטח של 48 דונם, ויכלול 400 יח"ד שיתפרסו על פני 10 בניינים בני 7-12 קומות. תמהיל הדירות כולל דירות 4 ו-5 חדרים, דירות גן ופנטהאוזים, לכל הדירות בפרויקט מחסן צמוד וחניה צמודה. בצמוד לבניינים החברה מקימה פארק ירוק בשטח של 12 דונם עם מתקנים ומשחקים לתינוקות, לנוער ופינת ישיבה להורים. השכונה גובלת בקניון אורות ממזרח ושכונת הקוטג'ים היוקרתית גני אור מדרום. השכונה נמצאת מרחק הליכה ממרכז העיר.
פרויקט OPARK של אפי קפיטל בשכונת נווה אור באור עקיבא צילום: הדמייה איוולב מדיה
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".