פלאשנט רכילות - למה אכל עידו רוזנבלום המבורגרים בשעה 8 בבוקר?
רכילות
למה אכל עידו רוזנבלום המבורגרים בשעה 8 בבוקר?

חן קורקוס
יום שלישי, 20 באוקטובר 2015, 18:01
עידו רוזנבלום, שנבחר כפרזנטור רשת המסעדות BBB שברשותה סניף גדול מאוד גם באזורינו שממוקם בקניון M הדרך בעמק חפר, צילם אמש את הקמפיין לרגל השקת קולקציית ההמבורגרים החדשה.

בכירי רשת BBB עם עידו רוזנבלום. (צילום: אורן ודאי)

במסגרת שלושת הסרטונים שצולמו לקמפיין, הספיק רוזנבלום לאכול עשרות מנות המבורגרים מקולקציית ההמבורגרים החדשה של הרשת ומאות עוברים ושבים סקרנים שעברו במקום, מיהרו לבקש ולהצטלם עם הכוכב. רוזנבלום נענה להם בשמחה ושיתף פעולה בחיוך האופייני לו.

את היום ליוו אהובה תורג'מן מבעלי הרשת ומורן פלשנר מנהלת השיווק שפתחו שולחן עם רוזנבלום שסיפר להם שכחובב מושבע של המבורגרים, הוא נהנה עד מאוד מהטעמים החדשים של הרשת ושהוא ממש שמח על יום הצילום הטעים ושיתוף הפעולה עם הרשת. שף הרשת, אילן פנחס, החליט להפתיע את רוזנבלום במנה מיוחדת ולא שגרתית, ולהכין עבורו מנה מוגדלת, של הפייבוריט שלו - המבורגר הקצבים מהתפריט החדש.

הקמפיין עם עידו רוזנבלום יעלה לקראת סוף אוקטובר. עלות הקמפיין מוערכת בכ – 6 מיליון ₪ לשנה.

רשת BBB נמצאת בבעלות אנשי העסקים רון שולמן, ירון ישראל, טל יתום, שגיב אברמסון ואהובה תורג'מן המשמשת גם כמנכ"ל. הרשת מונה 24 סניפים בפריסה ארצית. סניפי הרשת מעוצבים בסגנון דיינר אמריקאי חדשני היוצר חוויה קסומה ואווירה חמה וביתית וכאמור אחד מהסניפים המצליחים ביותר שלה נמצא כאן אצלנו בקניון M הדרך אשר בעמק חפר.
חיפוש כתבות
   כל הכתבות
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
אין אין חגיגה... בלי עוגה״ אין אין חגיגה... בלי עוגה״
9/4/2025 פלאשנט רכילות
חוגגים את פסח בטבע חוגגים את פסח בטבע
9/4/2025 פלאשנט רכילות
מי מארח את רוסלנה בחג הפסח? מי מארח את רוסלנה בחג הפסח?
9/4/2025 פלאשנט רכילות
פסח מתוק פסח מתוק
9/4/2025 פלאשנט רכילות
"זיידין ומוש נקסין" 
1/4/2025 פלאשנט רכילות
ברכה והצלחה לאדם פורטמן ברכה והצלחה לאדם פורטמן
26/3/2025 פלאשנט רכילות
מפרגנת לחברות מפרגנת לחברות
26/3/2025 פלאשנט רכילות
אירוע לוריאל ישראל בנתניה בשיתוף עמותת “יוזמות עתיד” אירוע לוריאל ישראל בנתניה בשיתוף עמותת “יוזמות עתיד”
26/3/2025 פלאשנט רכילות
 צוות סוזוקי מסא נתניה בדרך לעוד לקוח מרוצה צוות סוזוקי מסא נתניה בדרך לעוד לקוח מרוצה
26/3/2025 פלאשנט רכילות
הרימו את האווירה הרימו את האווירה
18/3/2025 פלאשנט רכילות

כל הכתבות הקודמות