בתוך כשבועיים ימים ייחתם הסכם פיתוח מול החברה לפיתוח קיסריה ואת מלוא התמורה יהיה על הרוכשים להמציא תוך 30 יום מיום החתימה.
שכונת הווילות ממוקמת בחלקה הצפון מערבי של "אור ים" והיא תכלול 52 מגרשים להקמה של דו משפחתי וחד משפחתי. המגרשים שנמכרו הבוקר הם היחידים בשכונה ולמעשה בעיר כולה, המיועדים לבנייה פרטית בשיטת "בנה ביתך". גודל המגרשים נע בין כ-160 מ"ר ועד 350 מ"ר והם נמכרו לציבור תמורת 800 אלף ₪ ועד לכמיליון וחצי ₪ למגרש (כולל מע"מ ומינהל ), תלוי בגודלו ובמיקומו של כל מגרש.
גיא סברסקי סגן יו"ר קרן אדמונד דה רוטשילד מציין: "אור ים" הוא פרויקט נדל"ן פורץ דרך בישראל. השכונה מתוכננת כעיר קטנה לכ-3,500 משפחות עם כל השירותים של עיר מודרנית. השכונה תכפיל את אוכלוסיית אור עקיבא ותהווה מוקד משיכה לתושבי האזור ולמשפחות צעירות ואיכותיות מכל רחבי הארץ.
לדברי מנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה, מיכאל כרסנטי: "כל 52 המגרשים בפרויקט "הווילות באור ים" נמכרו תוך כ-4 שעות בלבד. אני שמח כי מרבית הרוכשים הן משפחות צעירות ואיכותיות מאור עקיבא, פרדס חנה, קיסריה, צפון גוש דן, ואפילו מאזור חיפה והקריות. לצד שיווק אלפי יחידות בבנייה רוויה בשכונה, היה לנו חשוב לאפשר פרויקט "בנה ביתך" בשכונה ע"מ לאפשר מימוש החלום הישראלי לצמוד קרקע בשכונה ובעיר לא רחוק מחופי הים של קיסריה."
הרוכשים ב"שכונת הווילות באור ים" מצטרפים לעשרות אנשי קבע שכבר בחרו להקים את ביתם ב"אור ים" במסגרת ההסכם שחתמנו עם המנהלת המשכנת. מדובר בשתי קבוצות של אנשים איכותיים שיתרמו ויעצימו את פיתוחה של קהילה צעירה ויחזקו משמעותית את העיר.
|