עסקים |
עוגיות שחייבים בבית |
![]() |
פלאשנט עסקים יום רביעי, 4 באוקטובר 2023, 13:37 ממומן |
|
עוגיות הן עולם ומלואו. יש כל כך הרבה סוגים של עוגיות, שלפעמים ממש קשה לבחור איזו עוגייה להכין. בדיוק מהסיבה הזו הכנו עבורכם את המאמר הזה, כדי שלא תצטרכו לבחור כלל, אלא רק לאפות ולאכול כאהבת נפשכם |
![]() |
עוגיות טחינה (צילום: freepik) |
עוגיות שוקולד צ'יפס
העוגיות הפריכות הללו הן מוצר חובה בכל בית חובב עוגיות. בגרסתן המקורית הן מגיעות לבנות עם נטיפי שוקולד חומים, אך כיום יש לעוגייה הנפלאה הזו הרבה גרסאות, וניתן להכין אותה חומה עם נטיפי שוקולד לבנים, או לעשות מיקס של נטיפים גם בעוגייה החומה וגם בעוגייה הלבנה. כך או כך היא עדיין אחת העוגיות הכי טעימות שיש ואתם פשוט חייבים שהיא תהיה לכם בבית. עוגיות טחינה כשרוצים להכין עוגיות בריאות, העוגיות הראשונות שעוברות בראש הן עוגיות טחינה. מדובר בעוגייה רכה מאוד וטעימה טעימה, שכיף מאוד לאכול וקל מאוד להכין. כך שאם אתם מחפשים קצת להוריד בסוכרים ומעוניינים באפשרות אחרת העוגיות הללו הן התשובה. עוגיות אמסטרדם העוגיות הנהדרות הללו שיגעו את העולם. עוגייה שוקלודית נימוחה במרכזה, פריכה בקצוותיה וממולאת בפרלין שוקולד לבן, שנמס לתוך הפה כשאוכלים אותה חמה. ואנחנו שואלים: האם צריך יותר מזה? עוגיות חמאה עוגיות חמאה הן עוגיות שאהובות במיוחד על ילדים ובצדק. ראשית בצק החמאה טעים לאכילה כפי שהוא אפילו אם הוא לא אפוי. שנית, הבצק הרך הופך אותו למושלם לקריצה בשלל צורות שהילדים יכולים לקרוץ ממנו. שלישית, עוגיות החמאה טעימות כפי שהן ולא זקוקות לדבר נוסף. אך אם יש לכם ילדים קטנים שאתם רוצים להפתיע עם עוגיות חמאה צבעוניות, תוכלו להכין רויאל אייסינג מאבקת סוכר מומסת עם חלב ולהוסיף כמה טיפות של צבע מאכל. לאחר מכן תוכלו להניח מעט אייסינג על כל עוגייה ולמרוח בזהירות. לאחר שהן יתייבשו, יתקבל ציפוי קשיח של סוכר שרק מוסיף לטעמה העדין של העוגייה. עוגיות שקדים עוגיות שקדים הן לרוב עוגיות ממכרות. יש משהו בעדינות של השקדים הטחונים שמתמזגים באופן מושלם גם עם גרידת הלימון שבבלילה וגם עם אבקת הסוכר שבוזקים עליהן לאחר האפייה. עוגיות שקדים בצורת סהרונים קטנים, כאלה שבכל פעם שעוברים ליד המגש כשהם עוד מצטננים חייבים לאכול אחד, הם פשוט חובה בבית. עוגיות סנדוויץ' במילוי ריבת תות אחת העוגיות הנוסטלגיות ביותר היא עוגיות הסנדוויץ'. זו שקורצה כצורה של פרח, שבתחתיתה יש מילוי של ריבת תות אדומה ובחלקה העליון יש חור שדרכו היא מציצה. העוגיות הנימוחות הללו מעוטרות לרוב עם אבקת סוכר עדינה, שמשלימה את הטעם הפריך של הבצק והטעם המתקתק של התות באופן מושלם, ולכן אתם פשוט חייבים אותה בבית. אלפחורס העוגייה הספרדית הזו משגעת אותנו בשילוב העדין של הבצק הנימוח והמתפורר שלה, אשר מחזיק בתוכו את מילוי ריבת החלב המעוטר בשבבי קוקוס טחון. העוגייה הזו היא שילוב בין כל העולמות. הבצק שלה מאוד עדין וטעמו אינו דומיננטי, דבר שמשתלב בהרמוניה עם הטעם העז והמתוק של ריבת החלב. הקוקוס מעניק לנו טוויסט שמרכך גם את טעמי ריבת החלב, אבל ביחד הם פשוט שילוב מעולה. עוגיות בישקוטי יש משהו ממש ממכר בעוגיות בישקוטי, אולי זה בגלל שהן כה דקיקות, אולי זה בגלל שהן משולבות עם פיצוחים וחמוציות, אולי זה בגלל המרקם היבש ואולי זה השילוב של כל אלו שהופך את העוגייה הזו לכה טעימה. רוגעלך עוגיות שמרים הן בפירוש תחת קטגוריית חובה בכל בית! בצק השמרים הנהדר אשר תופח ועוטף את המילוי הנבחר, הוא כזה שאי אפשר להפסיק לאכול ממנו. הבצק הרך הזה, שהריח שלו מתפשט בכל הבית נשמר היטב במכלים אטומים, דבר שמאפשר לכם ליהנות מהרוגעלך מעשה ידיכם כמה ימים טובים, וזה כמובן במידה שהן שרדו כמה ימים ולא נטרפו קודם לכן. עוגיות שלג עוגיות שלג הן עוגיות שוקולד קטנות וטעימות ש"מתפוצצות" או יותר נכון מתבקעות בעת האפייה. העוגיות עצמן מאוד רכות ומשך האפייה שלהם הוא ממש קצר, כעשר דקות בערך. לאחר שהן יוצאות מהתנור ומתקררות, ניתן לבזוק עליהן את אבקת הסוכר ולנער את השאריות. העוגיות הללו הן ממכרות לחלוטין והיום ניתן למצוא אותן בשלל גרסאות כמו עוגיות שלג שקדים, עוגיות שלג פקאן ועוד. |
|
כל הכתבות הקודמות |
עוד כתבות שיכולות לענין אותך |
כתבות נוספות |
|