אולם רנה שני היה מלא מפה לפה בקהל רב, דתיים וחילוניים כאחד, שהגיעו ליהנות ממופע שירה ופיוט "קונצרט סליחות ושיר" של תזמורת האנסמבל האנדלוסי הישראלי, הכוללת 10 נגנים בניצוחו של המנהל המוזיקאלי יורם אזולאי. הערב התקיים בחסותם של ראש העיר צביקה גנדלמן והמשנה לראש העיר בועז ביטון, וביוזמת המחלקה לתרבות וקהילה של עיריית חדרה.
לראשונה בחדרה הופיעו גדולי הזמר המרוקאי חיים לוק, אמיל זריהן ומשה לוק, על במה אחת ואף שרו ביחד קטעי סליחות ותפילה ברוח אווירת הימים הנוראים.
את האירוע כיבדו רבנים ואישי ציבור, ביניהם הרב הראשי של חדרה הרב שמעון ביטון, הרב של צפון חדרה הרב ישראל ביטון, ראש העיר צביקה גנדלמן, סגנית ראש העיר חדוה יחזקאלי, המשנה לראש העיר בועז ביטון, חברי הנהלת העיר עו"ד אוהד מרחב וניסים אביטן ומנהל המחלקה לתרבות וקהילה ניסים לוי.
|