פלאשנט ספורט - חדרה נערכת למשחק מול באר שבע
ספורט
חדרה נערכת למשחק מול באר שבע

רון איתן
יום שישי, 30 בנובמבר 2018, 07:45
ניסו אביטן: "ברור שאנחנו מגיעים למשחק החוץ הכי קשה שיכול להיות, מעט מאוד קבוצות הצליחו לצאת מטרנר עם נקודות, אבל אנחנו מבחינתנו כמו בכל מגרש באים במטרה לקחת נקודות ואם נצליח זה יהיה גדול עבורנו.

משחק מרגש עבורו. ניסו אביטן (צילום: שלומי גבאי)

מאמן הפועל חדרה, ניסו אביטן, לקראת המשחק בשבת בבאר שבע: "בעניין האישי – זה מאוד מרגש לחזור לעיר שלי, אני מאוד אוהב את העיר שלי, מרגיש את האהבה כלפיי ואת הפרגון, אבל בסוף אחרי כל ההתרגשות יהיה משחק כדורגל. ברור שאנחנו מגיעים למשחק החוץ הכי קשה שיכול להיות, מעט מאוד קבוצות הצליחו לצאת מטרנר עם נקודות, אבל אנחנו מבחינתנו כמו בכל מגרש באים במטרה לקחת נקודות ואם נצליח זה יהיה גדול עבורנו."

על העובדה שיראה את המשחק מהיציע: "אני תמיד מעדיף להיות על הקווים. בעניין הזה נגרם לנו עוול כפול. לא הייתי צריך להיות מורחק. אם הייתי עושה משהו לא בסדר אני יודע להתנצל, אבל לא עשיתי שום דבר חריג וכמובן שהעונש הוא חסר פרופורציות".

על היכולת המקצועית: "אנחנו כל הזמן עובדים וכל הזמן משתפרים, ובגדול אנחנו מרוצים מהמקום שבו אנחנו נמצאים היום. ההגרלה זימנה לנו רצף של משחקים מאוד קשים, זה יכול ללכת לכיוונים פחות טובים, אבל ידענו שגם ימים כאלה יגיעו. המשחק מול באר שבע הוא קשה בכל מצב".

על חודש דצמבר העמוס: "אנחנו מתכוננים לחודש דצמבר מתחילת העונה. ידענו את הלוח כבר בקיץ, ישבנו וניתחנו את הדברים. חודש דצמבר הוא חודש קשה מאוד, 7 משחקים זה מטורף, מבחן קשה לכולם ברמה הפיזית והמנטלית".

הקשר הצרפתי קווין טאפוקו: "אנחנו מגיעים לבאר שבע לאחר שני הפסדים ונרצה לחזור לקחת נקודות. אם נפסיד זה יהיה מובן מאליו, אם ננצח יגידו שזה מדהים, אנחנו צריכים להגיע לשם, לשחק את המשחק שלנו ולנסות לקחת נקודות".

על הנסיגה ביכולת של חדרה: "זה נורמלי, התחלנו מצוין את העונה ולקחנו המון נקודות ועכשיו אנחנו מעט עייפים, ובנוסף היריבות למדו אותנו. אנחנו צריכים להסתכל על עצמנו, להשתפר ואני בטוח שנחזור לנצח".
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
אליצור נתניה החתימה זר ראשון לעונה הבאה אליצור נתניה החתימה זר ראשון לעונה הבאה
...
פלאשנט ספורט | 4/7/2025
קבוצת מתעמלות מאור עקיבא תקועה באיטליה קבוצת מתעמלות מאור עקיבא תקועה באיטליה
...
פלאשנט ספורט | 23/6/2025
מארדונה מצטרף להפועל חדרה מארדונה מצטרף להפועל חדרה
...
פלאשנט ספורט | 18/6/2025
רון קלר יאמן את הנוער של טוברוק רון קלר יאמן את הנוער של טוברוק
...
פלאשנט ספורט | 15/6/2025
"אני הייתי בונה את הקבוצה שונה"
...
פלאשנט ספורט | 9/6/2025
n>
ערן לוי נחקר בפרשת הביטוח הלאומי ערן לוי נחקר בפרשת הביטוח הלאומי
...
פלאשנט ספורט | 27/5/2025
לפעמים חלומות מתנפצים לפעמים חלומות מתנפצים
...
פלאשנט ספורט | 8/5/2025
סוף עצוב לקריירה מפוארת סוף עצוב לקריירה מפוארת
...
פלאשנט ספורט | 5/5/2025
אורן סמדג'ה ידליק משואה ביום העצמאות אורן סמדג'ה ידליק משואה ביום העצמאות
...
פלאשנט ספורט | 21/4/2025
רוכבים לזכרם רוכבים לזכרם
...
פלאשנט ספורט | 14/4/2025
רשימת המשחקים הקרובים
הפועל חדרה
תאריךקבוצה
אין משחקים

כל הכתבות הקודמות