פלאשנט עסקים - עסקת ענק נוספת בפארק העסקים החכם של קיסריה
עסקים
עסקת ענק נוספת בפארק העסקים החכם של קיסריה

פלאשנט עסקים
יום שלישי, 19 בנובמבר 2019, 19:49
חברת 'מקס הנהלה' שבשליטת קבוצת 'קרן אייפקס' תשכור כ-10,000 מ"ר במרלו"ג האשל אותו הקימה החברה לנכסי קיסריה אדמונד דה רוטשילד. העסקה הינה ל-10 שנים עם אופציה להארכה דמי השכירות לשטחי לוגיסטיקה בפארק העסקים קיסריה עומדים על כ–40 שקלים למטר. החברה לנכסי קיסריה משלימה בעסקה זו את אכלוסו המלא של המרלו"ג השיתופי הענק אותו תחלוק חברת 'מקס הנהלה' עם חברת התרופות 'רקח'

פארק העסקים קיסריה מרכז לוגיסטי האשל (צילום: ערן לביא)

חברת 'מקס הנהלה', העוסקת ביבוא ובמכירת מגוון רחב של מוצרי צריכה לבית באמצעות רשת "מקס כאן קונים בכיף", מרחיבה את פעילותה העסקית ומכפילה את השטחים הלוגיסטיים שלה בפארק העסקים החכם בקיסריה. על פי ההסכם שחתמה עם החברה לנכסי קיסריה אדמונד דה רוטשילד, תשכור חברת 'מקס הנהלה' כ-10,000 מ"ר במרכז לוגיסטי מודולרי-שיתופי 'האשל' שבנייתו הסתיימה באחרונה בהשקעה של כ-40 מיליון ₪. לאחר חתימת הסכם השכירות שהינו לתקופה של 10 שנים עם אופציה להארכה, עומדים סך שטחי הלוגיסטיקה של חברת 'מקס הנהלה' בפארק על כ-20,000 מ"ר. דמי השכירות לאחסנה בפארק קיסריה עומדים על כ–40 ₪ למטר (לרמת מעטפת).

מיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה והחברה לנכסי קיסריה, ברך את הנהלת חברת 'מקס הנהלה' על הצמיחה המואצת שלה והודה על האמון ועל ההזדמנות להמשך שיתוף פעולה שכבר הוכיח את עצמו כמוצלח ופורה.

"מרלו"ג האשל הוקם בזמן שיא ע"י צוות ההנדסה בראשות שאולי אלסברג, סמנכ"ל ההנדסה ורן אלישע סמנכ"ל הנכסים שלנו," ציין כרסנטי והוסיף: "האמון המחודש של חברת 'מקס הנהלה' בנו וזמן השיא להקמתו של המרל"ג הענק והמתקדם הוא אינדיקציה ליכולות הביצוע ההנדסי של החברה לנכסי קיסריה אדמונד דה רוטשילד וגם לביקוש הער לשטחי אחסנה ולשטחי משרדים בפארק העסקים קיסריה."

רן אלישע, סמנכ"ל החברה לנכסי קיסריה, שהוביל את המו"מ מול הנהלת מקס הנהלה הוסיף כי: "המרלו"גים המודולאריים שמקימה החברה לנכסים תפורים בדיוק לצרכים של כל אחד מהשוכרים העתידיים (Tailor Made), ועל כן הם זוכים לביקוש רב והשטחים בהם נחטפים במהירות שיא. כעת, לאחר שהשלמנו את אכלוסו המלא של מרלו"ג 'האשל', אנו נערכים לעמוד בביקושים ותכנונו של המרלו"ג המודולרי הבא כבר יצא לדרך".

את המו"מ מטעם החברה לנכסי קיסריה ניהלו כאמור רן אלישע, סמנכ"ל הנכסים, ואורן זילברשטיין, מנהל אגף המניבים, יחד עם ישי קרניאל, מנהל הנכסים.
חיפוש כתבות
   כל הכתבות
כתבות נוספות שיכולות לענין אותך
מלון כפר גלעדי נפתח מחדש מלון כפר גלעדי נפתח מחדש
לאחר כשנה וחצי שמלון כפר גלעדי...
פלאשנט עסקים | 21/2/2025
מבצע מיוחד לתושבי חדרה מבצע מיוחד לתושבי חדרה
קניון עופר חדרה עם הטבה משתלמת...
פלאשנט עסקים | 4/11/2024
פעמיים כי טוב בקניון עופר חדרה פעמיים כי טוב בקניון עופר חדרה
...
פלאשנט עסקים | 10/9/2024
מקומות שכדאי לבקר בהם מקומות שכדאי לבקר בהם
...
פלאשנט עסקים | 26/8/2024
מקומות שכדאי לבקר בהם מקומות שכדאי לבקר בהם
...
פלאשנט עסקים | 26/8/2024
עוד בעסקים ובצרכנות
טיב טעם למען נפגעי המלחמה טיב טעם למען נפגעי המלחמה
לרגל יום הבירה הבינלאומי רשת ט...
פלאשנט עסקים | 13/8/2024
"באתי לראות וראיתי פלא"
...
פלאשנט עסקים | 4/8/2024
מגרדים וזוכים מגרדים וזוכים
כל תפריט זוכה בפרס...
פלאשנט עסקים | 9/7/2024
משדרגים את קניון עופר חדרה משדרגים את קניון עופר חדרה
קבוצת קניוני עופר תשקיע 10 מיל...
פלאשנט עסקים | 9/7/2024
תומכות בעסקים בזמן המלחמה הגיעו לפרדס חנה תומכות בעסקים בזמן המלחמה הגיעו לפרדס חנה
...
פלאשנט עסקים | 19/3/2024

כל הכתבות הקודמות