פלאשנט עסקים - למעלה מ-2,000 יח''ד ב-7 פרויקטים בשרון הצפוני
עסקים
למעלה מ-2,000 יח"ד ב-7 פרויקטים בשרון הצפוני

רון איתן
יום חמישי, 7 ביולי 2016, 10:03
אפריקה ישראל מגורים מאמינה בפוטנציאל הפיתוח הרב של חלקו הצפוני של מטרופולין תל אביב ומרחיבה את היקף פעילותה באזור: החברה מקדמת 7 פרויקטים בשרון הצפוני בהיקף של למעלה מ-2,000 יח"ד

סביוני השרון כפר יונה אפריקה ישראל (צילום: הדמיה - חברת ALL-I)

הפרויקטים בהם פעילה החברה באזור השרון הצפוני הם: "סביון באגם" ו"אנדריוס" בעיר נתניה, "סביוני נוף חדרה" בעיר חדרה, "דיור להשכרה" ו"אולפני הרצליה" בהרצליה. בנוסף, צפויה החברה לפתוח פרויקט בעיר חריש.

בימים אלה משיקה החברה את פרויקט "סביוני השרון", הממוקם בין מושב ינוב לכפר יונה. הפרויקט, שיכלול לפחות 335 יח"ד בתמהיל של 4, ו-5 חדרים, דירות גן ופנטהאוזים, צפוי להניב הכנסות של כ- 440 מיליון ₪.

פרויקט "סביוני השרון" נבנה כחלק ממתחם מגורים מתוכנן ומוקפד, שהבנייה בו מאופיינת בבנייה רוויה, והוא עתיד לכלול בסיומו כ-2,100 דירות חדשות. הפרויקט, הנהנה מסמיכות לכבישים הראשיים (6, 4 ו-2), ממוקם במרחק קצר מתחנת הרכבת נתניה אליה ניתן להגיע גם באמצעות תחבורה ציבורית.

במסגרת תהליכי הפיתוח המואצים של עיריית כפר יונה במתחם עצמו, ייבנו מתקנים ציבוריים חדשים, החל מפארק מרכזי בשטח של כ-25 דונם, מערכת שבילי אופניים שישתלבו בעיר הקיימת, מרכז מסחרי גדול על שטח של כ- 13,000 מ"ר, קאנטרי קלאב בשטח של כ- 15 דונם, מוסדות חינוך, שירותים קהילתיים מתקדמים, מרכזי מסחר וקניות ועוד.

אורן הוד, מנכ"ל אפריקה ישראל מגורים: "השרון הצפוני, שהינו בעל אופי כפרי ברובו וגובל ביישובים עירוניים המצויים במגמת צמיחה, טומן בחובו פוטנציאל רב להרחבת הפיתוח העירוני. המחסור בעתודות קרקע זמינות במרכזי הערים הגדולות במטרופולין תל אביב, אזור השרון המרכזי, תרם להרחבת תנופת הפיתוח של אזור השרון הצפוני ולהגדלת היצע יח"ד. בכך, יצר חלופה אטרקטיבית לאוכלוסייה איכותית המחפשת פתרונות דיור ברמות מחירים נמוכות יותר מאשר במטרופולין תל אביב.

בנוסף, הסמיכות לעורקי התחבורה הראשיים (6, 4 ו-2), הקרבה לתחנת הרכבת נתניה והשדרוג המואץ של תשתיות התחבורה באזור, מנגישים את תושבי הסביבה למגוון פתרונות תעסוקה בערים הסמוכות כדוגמת נתניה, רעננה, הרצליה, כפר סבא, הוד השרון ועוד. החברה קיבלה החלטה להקים את הפרויקט החדש בכפר יונה, המסתמנת כאחת הערים המבטיחות באזור. אנו מאמינים שפוטנציאל ההשבחה בפרויקט הינו גבוה, ושהרוכשים צפויים ליהנות מעליית ערך עתידית של המחירים בכל האזור".

סלון בפרוייקט סביוני השרון (צילום: הדמיה - חברת ALL-I)
אפריקה ישראל מגורים, מקבוצת אפריקה ישראל, המרחיבה את היקף פעילותה בחלקו הצפוני של מטרופולין תל אביב, הודיעה היום (יום רביעי 4 ביולי 2016) כי, בימים אלה היא מקדמת 7 פרויקטים בשרון הצפוני בהיקף של למעלה מ-2,000 יח"ד. כאשר, צפי הכנסותיה מפרויקטים אלה (חלקה של החברה) יעמוד על למעלה מ- 2.1 מיליארד ₪.

הפרויקטים בהם פעילה אפריקה ישראל מגורים באזור השרון הצפוני הם: בעיר נתניה - 116 יח"ד בפרויקט "סביון באגם" ו- 272 יח"ד בפרויקט אנדריוס, בעיר חדרה - 208 יח"ד בפרויקט "סביוני נוף חדרה", בעיר הרצליה - 273 יח"ד בפרויקט "דיור להשכרה" (מתוכן מחזיקה החברה בבעלותה 50%) ו-350 יח"ד בפרויקט "אולפני הרצליה" (מתוכן מחזיקה החברה בבעלותה 50%). בנוסף, צפויה החברה לפתוח בשנת 6201 פרויקט בעיר חריש שיכלול381 יח"ד.

בימים אלה משיקה החברה את פרויקט "סביוני השרון", הממוקם בין מושב ינוב לכפר יונה, ויכלול כ-335 יח"ד בתמהיל של 4, ו-5 חדרים, דירות גן ופנטהאוזים. וזאת, כחלק ממתחם מגורים מתוכנן ומוקפד, שהבנייה בו תהיה מאופיינת בבנייה רוויה, והוא עתיד לכלול בסיומו כ-2,100 דירות חדשות.

כפר יונה היא עיר צעירה המונה מעל ל- 21,000 תושבים. העיר, המאוכלסת בעיקר על ידי זוגות צעירים עד גיל 45 (כ- 73%), הינה עיר צעירה בעלת אופי קהילתי הפחות מאפיין את הערים הגדולות. ולפיכך, מהווה מוקד משיכה לזוגות צעירים רבים.

פרויקט "סביוני השרון", הנהנה מסמיכות לכבישים הראשיים (6, 4 ו-2), ממוקם במרחק קצר מתחנת הרכבת נתניה אליה ניתן להגיע גם באמצעות תחבורה ציבורית. כמו כן, לאחרונה החלו העבודות לפתיחת כביש 531 עוקף בית ליד, העתיד לחבר בין הכבישים 4 ו-57 ולקצר את הנסיעה אל כביש 6. כל אלה יחד מקרבים את השרון הצפוני לאזורי התעסוקה בגוש דן, ומציפים את הפוטנציאל של אזור זה וערי הלוויין בו.

להלן מחירים לדוגמא בפרויקט "סביוני השרון":
• דירת 4 חדרים – החל מכ-1.54 מיליון ₪.
• דירת 5 חדרים - החל מכ-1.62 מיליון ₪.
חיפוש כתבות
   כל הכתבות
כתבות נוספות שיכולות לענין אותך
מלון כפר גלעדי נפתח מחדש מלון כפר גלעדי נפתח מחדש
לאחר כשנה וחצי שמלון כפר גלעדי...
פלאשנט עסקים | 21/2/2025
מבצע מיוחד לתושבי חדרה מבצע מיוחד לתושבי חדרה
קניון עופר חדרה עם הטבה משתלמת...
פלאשנט עסקים | 4/11/2024
פעמיים כי טוב בקניון עופר חדרה פעמיים כי טוב בקניון עופר חדרה
...
פלאשנט עסקים | 10/9/2024
מקומות שכדאי לבקר בהם מקומות שכדאי לבקר בהם
...
פלאשנט עסקים | 26/8/2024
מקומות שכדאי לבקר בהם מקומות שכדאי לבקר בהם
...
פלאשנט עסקים | 26/8/2024
עוד בעסקים ובצרכנות
טיב טעם למען נפגעי המלחמה טיב טעם למען נפגעי המלחמה
לרגל יום הבירה הבינלאומי רשת ט...
פלאשנט עסקים | 13/8/2024
"באתי לראות וראיתי פלא"
...
פלאשנט עסקים | 4/8/2024
מגרדים וזוכים מגרדים וזוכים
כל תפריט זוכה בפרס...
פלאשנט עסקים | 9/7/2024
משדרגים את קניון עופר חדרה משדרגים את קניון עופר חדרה
קבוצת קניוני עופר תשקיע 10 מיל...
פלאשנט עסקים | 9/7/2024
תומכות בעסקים בזמן המלחמה הגיעו לפרדס חנה תומכות בעסקים בזמן המלחמה הגיעו לפרדס חנה
...
פלאשנט עסקים | 19/3/2024

כל הכתבות הקודמות